انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: سوپ قارچ
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سوپ قارچ 1
مواد لازم:
قارچ                   5-6 عدد
رشته سوپ          نیم پیمانه
آب مرغ               1 لیتر
پیاز                    1 عدد
شیر و آرد            در صورت نیاز
نمک                 در صورت نیاز
* اول تشکر میکنم از هانیه جون بابت این ایده ی جالبش
طرز تهیه:
پیاز رو یا رنده کنید یا نگینی کنید و کمی تفت بدین.
آب مرغ و رشته سوپ رو اضافه کنید.
حالا میتونید یا به روش هانیه جون بذارید اونقدر بمونه تا رشته سوپتون محو بشه و دیده نشه یا مثل من از روش تنبلونه استفاده کنید و 10 دقیقه که گذشت با گوشت کوب برقی کاملا له کنید.
قارچ رو هم اضافه کنید و بذارید چند دقیقه ای بمونه.
چون آب مرغتون نمک داشته اول بچشید و اگه لازم بود نمک اضافه کنید.
اگه سوپتون خیلی غلیظ بود کمی شیر ( البته داغ که نبره ) اضافه کنید.
اگه سوپتون خیلی رقیق بود 1 قاشق ارد رو تو نصف لیوان شیر سرد مخلوط کنید و بذارید رو حرارت غلیظ که شد به سوپتون اضافه کنید.
* برای خوشمزه شدن آب مرغ هویج و کرفس به اون اضافه کنید.