انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: کیک خرما
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
کیک خرما



مواد لازم:

خرمای خرد شده 1 پیمانه

تخم مرغ کامل 3 عدد

شکر 5/1 پیمانه

کره ذوب شده یک دوم پیمانه

آرد 2 پیمانه

شیر 4/3 پیمانه

وانیل یک دوم قاشق چایخوری (برای بوی ضخم تخم مرغ)

دارچین 1 قاشق مرباخوری

گردو نگینی شده 1 پیمانه

بکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری

عسل در صورت دلخواه برای روی کیک

تخم مرغ و شکر و وانیل را با همزن برقی کامل هم میزنیم تا حجم مواد دقیقاً 2 برابر شده و غلیظ شود دقت کنید که تمام کیفیت این کیک به خوب زدن تخم مرغ است.

کره ذوب شده را اضافه میکنیم و با قاشق مخلوط میکنیم شیر اضافه میکنیم و سپس آرد را که حتما 2 یا 3 بار الک کرده ایم و با بکینگ پودر و دارچین مخلوط کرده ایم کم کم اضافه میکنیم تا گلوله نشود و مخلوط میکنیم.

میتوان نیمی از خمیر را داخل قالب ریخت و مخلفات را داخل آن ریخت و بعد بقیه خمیر را ریخت اما ما به طریق دیگری تهیه میکنیم.

اگر پوست خرماها ضخیم است جدا میکنیم وگرنه با پوست استفاده میکنیم.

گردو را به مواد اضافه میکنیم و خرماها را که هر کدام را به 4 قسمت تقسیم کرده ایم در آخر اضافه میکنیم تا موقع هم زدن له نشوند بقیه آرد و بکینگ پودر و دارچین را هم اضافه میکنیم مواد را داخل قالب تفلون میریزم اگر قالب تفلون نبود حتماً کاغذ می اندازیم. ارتفاع قالب 7 الی 10 سانتی متر باشد. مواد را داخل فر 350 درجه طبقه وسط میگذاریم به مدت 1 ساعت بپزد.