27-06-2012، 15:23
پیتزای مارگاریتا یا مارگریتا، نوعی غذای کلاسیک ایتالیایی است.
مواد لازم برای یک پیتزای بزرگ که مخصوص هشت نفر است:
ریحان تازه: یک بسته کوچک، حدود ۱۰۰ گرم
پنیر موزارلا: ۲۵۰- ۲۰۰ گرم
گوجه فرنگی متوسط دو عدد: به صورت نازک حلقه حلقه شود.
سس گوجه فرنگی: دو پیمانه یا تا حدی که روی سطح خمیر را بپوشاند.
خمیر پیتزا: یک عدد بزرگ
نمک و فلفل به اندازه لازم
طرز تهیه:
• فر را از قبل روی دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید.
• سس گوجه فرنگی را روی سطح خمیر بمالید، طوری که سطح خمیر را بپوشاند.
• روی سس ها برگ های ریحان را پخش کنید.
• روی برگ های ریحان، گوجه فرنگی بچینید.
مواد لازم برای یک پیتزای بزرگ که مخصوص هشت نفر است:
ریحان تازه: یک بسته کوچک، حدود ۱۰۰ گرم
پنیر موزارلا: ۲۵۰- ۲۰۰ گرم
گوجه فرنگی متوسط دو عدد: به صورت نازک حلقه حلقه شود.
سس گوجه فرنگی: دو پیمانه یا تا حدی که روی سطح خمیر را بپوشاند.
خمیر پیتزا: یک عدد بزرگ
نمک و فلفل به اندازه لازم
طرز تهیه:
• فر را از قبل روی دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید.
• سس گوجه فرنگی را روی سطح خمیر بمالید، طوری که سطح خمیر را بپوشاند.
• روی سس ها برگ های ریحان را پخش کنید.
• روی برگ های ریحان، گوجه فرنگی بچینید.