انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: کیک موز
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
کیک موز



مواد لازم:

کره 1 پیمانه

شکر 2 پیمانه

تخم مرغ 2 عدد

شیر سه چهارم پیمانه

جوش شیرین یک و نیم قاشق چایخوری

موز نرم شده یک و نیم پیمانه

آرد سه پیمانه

وانیل یک دوم قاشق چایخوری

خامه زده شده و اسانس موز برای تزئین



موز را داخل غذا ساز یا با چنگال نرم و پوره می کنیم.

تهیه این کیک خیلی آسان است و حتی کسانی که در این کار مبتدی هستند هم میتوانند به راحتی این کیک را تهیه کنند.

کره را با شکر در یک ظرف با همزن برقی میزنیم تا نرم شود.

مواد را به دمای محیط رسانده ایم.

نیازی نیست که کره را زیاد هم بزنیم تا کرم رنگ و سبک شود فقط در حدی که شکر به خورد کره برود کافی است.

تخم مرغها را یا قبلا کمی میزنیم تا حالت لختگی خود را از دست بدهند بعد هر دو تخم مرغ را یکجا به مواد اضافه میکنیم یا اینکه آنها را به صورت درسته و یکی یکی به مواد اضافه کرده و هم میزنیم.

تخم مرغ دوم را که اضافه کردیم بلافاصله وانیل را هم اضافه می کنیم تا مواد بوی ضخم ندهد. بعد مواد را دوباره هم میزنیم.

موز نرم شده و شیر را اضافه کرده و دوباره هم میزنیم.

اگر موز تغییر رنگ داده باشد هیچ مسئله ای نیست چون موقع پختن معلوم نمیشود.

آرد را چند بار الک می کنیم.

جوش شیرین را به آرد اضافه میکنیم بعد این آرد مخلوط شده را کم کم به مواد اضافه کرده و به حالت دورانی هم میزنیم.

وقتی مواد کاملا با هم مخلوط شد به مدت 3 - 2 دقیقه با دور تند همزن هم میزنیم تا مواد کاملاً کشدار شود و مواد کرم رنگ می شود.

قالب گرد با قطر 25 یا مربع به طول 25 سانتی متر را در نظر میگیریم.

مواد را داخل قالب چرب یا آرد پاشی شده میریزیم و داخل فر با درجه 375 درجه فارنهاید به مدت 45 - 40 دقیقه میگذاریم بپزد.

برای تزئین از خامه فرم گرفته استفاده می کنیم.

خامه فرم گرفته خوب خامه ای است که در اثر زدن وقتی ظرف را برمیگردانیم خامه از ظرف نریزد مثل سفیده تخم مرغ. این خامه برای تزئین روی کیک مناسب است.

خامه را با دور کند همزن هم میزنیم تا آب نیندازد.