انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: ترشی خشکبار
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
ترشی خشکبار



مواد لازم:



قیسی 150 گرم

آلو برقانی 150 گرم

آلبالو و گیلاس خشک از هر کدام 150 گرم

کشمش بیدانه 100 گرم

زغال اخته خشک 100 گرم

زالزالک خشک 100 گرم

برگه زردآلو 50 گرم

مغز گردو 50 گرم

آلو بخارا 50 گرم

مغز یا گل لیمو عمانی 50 گرم

هل سبز و سفید 10 عدد

گل میخک 5 عدد

چوب دارچین 4 تا 5 تکه

شکر قهوه ای 50 گرم

سرکه سفید یک استکان

آب انار یک لیتر

نمک به میزان لازم

خرما 50 گرم



در صورت دلخواه خلال میتوانید از کمی خلال پرتقال یا نارنج شیرین شده هم برای عطر ترشی استفاده کنید.



یا به ترتیبی که مواد سفت تر هستند داخل شیشه میریزیم یا به صورت مخلوط میریزیم که موقع مصرف کردن هم از همه مواد برداریم.



گردوها را قبلا به مدت یک ساعت داخل آب ولرم خیس کرده و دو بار آبش را عوض میکنیم بعد روی پارچه میریزیم تا خشک شود.



خرما هم خرمای خشک باشد و رطب نباشد چون رطب له میشود و رنگش برمیگردد.



زالزالک را میتوانیم خودمان خشک کنیم.



میتوان از کشمش پلویی یا سبز استفاده کرد اما باید بی دانه باشد.



موردی که میتوانید از این ترشی حذف کنید مغز لیمو یا گل لیمو است اما اگر حذف نکنید بهتر است.



همه مواد را داخل شیشه میریزیم.



روی شیشه باید کمی خالی بماند چون مواد وقتی داخل سرکه بمانند حجم آنها زیاد میشود.



دانه های انار را داخل مخلوط کن میریزیم بعد صاف میکنیم و با سرکه سفید میجوشانیم و وقتی همه مواد را داخل شیشه ریختیم روی آنها میریزیم و در شیشه را میبندیم.



ترشی داخل یخچال در عرض یک هفته آماده میشود اما بعد از دو سه روز باید سر بزنیم و اگر سرکه یا آب انار نیاز داشت دوباره اضافه کنیم.