انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: جوجه چینی
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
جوجه چینی

مواد لازم:



فیله سینه مرغ 1 تکه

نمک، فلفل، زنجبیل به میزان لازم

آرد سفید 2 فنجان

ماء الشعیر 1 عدد

آب زعفران 2 قاشق غذاخوری



زنجبیل و نمک و فلفل روی سینه مرغ میپاشیم.

فیله سینه مرغ را به صورت عمودی به تکه های نازک تقسیم میکنیم.

داخل ظرفی 1 لیوان دلستر میریزیم آرد را کم کم اضافه میکنیم و با همزن دستی هم میزنیم طوری که خمیر نشود و حالت سس رقیق به دست آید. آب زعفران را به مواد اضافه میکنیم بقیه آرد را هم اضافه میکنیم.

سینه های مرغ را به سس آماده شده کامل آغشته کرده و داخل روغنی که داخل ظرف کامل داغ شده میگذاریم.

روغن باید زیاد باشد تا فیله ها درون آن شناور باشد.

برای تزئین از هویج، نخود فرنگی، لوبیا سبز بخارپز شده و لیموی تازه و شاهی استفاده میکنیم.