انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: طرز تهیه شیربرنج
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
شیربرنج (برای چهار نفر) :



مواد لازم:

برنج یک پیمانه (۲۰۰ گرم)
شیر دو لیتر
گلاب نصف پیمانه

طرز تهیه:

برنج را به دقت می شوئیم و در آب به مدت دو ساعت خیس می کنیم. سپس آن را با دو لیوان آب می گذاریم بپزد تا نرم شود. آنگاه شیر را اضافه کرده و حرارت را ملایم می کنیم تا شیر برنج آهسته بجوشد و کاملاً پخته و غلیظ شود. گلاب را اضافه کرده و بعد از دو سه جوش آن را از روی حرارت بر می داریم و با شکر یا شیره و یا انواع مربا مصرف می کنیم.