انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: طرز تهیه ی قیمه نثار
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
طرز تهیه ی قیمه نثار 1
[rtl] 
 
در این بخش به آموزش و طرز تهیه خورش قیمه نثار می پردازیم

مواد لازم :

گوشت  قیمه شده
 ۲۰۰ گرم
 خلال بادام
 یک سوم لیوان
 زرشک
 یک سوم لیوان
 برنج
 ۲ پیمانه پلو پز
 خلال پسته
 ۳ قاشق غذا خوری
 زعفران دم کرده
 به میزان لازم
 گلاب
 ۲ قاشق غذا خوری
 پیاز درشت
 ۱ عدد
 نمک و زرچوبه و فلفل
 به میزان لازم
رب گوجه فرنگی
۱ الی ۱/۵ قاشق غذا خوری
شکر
۱ قاشق غذا خوری
عرق دارچین یا هل
۲ الی ۳ قاشق غذا خوری
روغن حیوان در صورت لازم
به میزان دلخواه

طرز تهیه :

پیاز خلال شده را در روغن تفت داده و سپس رب گوجه فرنگی و زردچوبه و فلفل وگوشت  را به پیازاضافه کنید و بعد از کمی تفت دادن آب اضافه کرده و درب قابلمه را گذاشته تا گوشت بپزد وقتی که گوشت پخته شد نمک بزنید و صبر کنید تا آب گوشت تبخیر و مقدار کمی آب باقی بماند.

خلال بادام را در گلاب و زعفران دم کرده بخوابانید تا نرم و خوشرنگ شود .

زرشک سیاه یا قرمز را خوب شسته و سپس با یک قاشق شکر و کمی روغن به مدت کوتاهی روی شعله تفت دهید . دقت کنید اگر زمان تفت دادن زیاد شود زرشک میسوزد .

برنج را آبکش کنید و روغن و عرق دارچین در کف قابلمه بریزید و یک لایه نان یا سیب زمینی کف قابلمه  چیده و برنج آبکش را روی سیب زمینی ریخته و درب قابلمه را گذاشته و صبر کنید تا دم بکشد .

برنج را در دیس کشیده و لا به لای آن را از گوشت و خلال بادام و پسته و برنج زعفرانی بریزید و یا روی آن را با این مواد تزئین کنید .

 منبع : ashpazierangin.net
[/rtl]
ویرایش شد !