انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: گل گوشت [اشتهاتو نو باز میکنه! می گید نه؟ یه نگاهی بنداز!]
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
گل گوشت [اشتهاتو نو باز میکنه! می گید نه؟ یه نگاهی بنداز!] 1

مواد اولیه: فلفل٬ قارچ٬ نمک٬ پیاز٬ گوشت


بریم سراغ یک غذای خوشمزه دیگه که هم طعم خوبی داره بخصوص

برای کسانی که استیک را دوست دارن هم شکل ظاهری خوبی داره و

میتونه مورد توجه مادرانی هم باشه که بچه هاشون با خوردن گوشت

مشکل دارن .

مواد لازم :

گوشت فیله گوسفند یا گوساله یا سینه مرغ به میزان لازم

قارچ به میزان لازم

پیاز یک عدد

نمک و فلفل

الان میگین عجب غذائی که اصلا اندازه هاش معلوم نیست .عیب نداره کم

کم متوجه میشین چرا اندازه ها را نگفتم .

برای این غذا اگر از گوشت قرمز استفاده می کنین باید حتما از فیله

استفاده بشه که راحت میپزه و سفت نیست .اگر گوشت قرمز دیگه ای را

به کار ببرین بعدا با یک غذای لاستیکی روبرو خواهید شد .

برای هر نفر به نظر من یک گل گوشت به اندازه یک نارنگی خیلی تپل

کافیه بنابراین اگر یک تکه گوشت را به اندازه گوشت استیکی را در نظر

بگیرین یک گل را بهتون میده .

گوشت را چه قرمز و چه سفید با استیک کوب یا بیفتک کوب خوب می

کوبینش تا حسابی نازک و پهن بشه فقط مراقب باشید که پاره نشه موقع

کوبیدن ترجیحا یک نایلون روش پهن کنین .

مقداری قارچ را تفت بدین به همراه پیاز سرخ شده مخلوط کنید و نمک و

فلفل بزنید و بذارید خنک بشه .

البته بجای قارچ و پیاز میتونید هر ماده دیگه ای که علاقه مند هستید را

جایگزین کنین .

کمی از این ماده دلخواه را وسط گوشت بذارید .

اطراف گوشت را جمع کنید به سمت بالا و با دست کاملا گردش کنید بعد

برش گردونید طوریکه قسمت باز گوشت روی تخته شما قرار بگیره .

به کمک نخ آشپزی (این نخ درست هم شکل و اندازه فتیله شمع هست )

دور تا دور گوشت را شروع کنید به پیچیدن طوریکه به صورت گلبرگ های

یک گل در بیان .

شاید برای بعضی ها این کار سخت باشه پس بیشتر توضیح میدم اول با نخ

گوشت را دو قسمت کنید بعد با کمک نخ اون را چهار قسمت کنید بعد وسط

هر قسمت را دوباره نخ بپیچین به این ترتیب تو هر چرخش نخ یک گلبرگ

اضافه میشه .

نکته ای که باید دقت کنید این هست که اصلا از نخ دندون یا نخ های نازک

دیگه استفاده نکنید چون بعد از پخت گوشت باز کردنش خیلی سخت

میشه .

حرفم را گوش کنید من تجربه دارم .

حالا این گل گوشت ها را در روغن داغ سرخ کنید ابتدا حرارت بالا که گوشت

آب نندازه و سفت بشه بعد که دور تا دورش سرخ شد کمی حرارت را کم

کنید که وسطش هم بپزه.

دیگه مقدار پخت به خودتون بستگی داره که دوست داشته باشید

گوشتتون کاملا پخته باشه یا نیمه پخته درست مثل استیک .

اگر خواستین که تعداد گلبرگهاتون زیادتر باشه باز هر گلبرگ را به دو

قسمت تقسیم کنین .


موفق باشین



بفرمائید نوش جون کنید .

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.shaparak.org/Cooking/Meat%20flower/Meat%20flower3.JPG