انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: پیتزا ویکتوریا
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
پیتزا ویکتوریا 1

گویا ملکه ویکتوریا ازاین پیتزا خیلی خوشش میومده!

پیتزا ازجمله غذاهای ایتالیائی هست که طرفداران زیادی داره ُ تو این پست طرزتهیه چند نوع خمیر پیتزا و درنهایت پیتزای ویکتوریا رو می نویسم


خمیر پیتزا

روش اول

آرد ۳ پیمانه

آب: یک ونیم پیمانه

شیر: نصف یمانه

مخمر خشک : یک چهارم پیمانه

نمک : یک قاشق مربا خوری

شکر : یک چهارم پیمانه

روغن مایع : ۲ قاشق غذاخوری

آب شیر رو در یک کاسه بریزین . مخمر و شکر رو اضافه و بعد آرد رو با روغن و نمک ریخته و با یک قاشق بزرگ هم بزنین. خمیر چسبنده است و روش یک نایلون بکشین. چند تا سوراخ با چاقو روی نایلون بزنین و۱۲ ساعت بزارین توی فر خاموش تا ور بیاد. در اصل هرچی خمیر با حرارت کمتر و زمان بیشتر ور بیاد خمیر بهتری محصول شماست. بعد خمیر شل و چسبناک ور آمده رو بروی سطح آغشته به آرد ببرین و روش ارد بپاشین و با وردنه یا نوک انگشتان باز کنین . البته۲تا ۳ تا پیتزا میتونین ازش در بیارین .

روش دوم

آرد سفید 2 لیوان
خمیر مایه فوری 1 ق غ
شکر 1 ق غ
شیر 4/3لیوان
روغن مایع 4/1 لیوان
نمک 2/1 ق چ
مواد خشک را با هم مخلوط کرده و سپس روغن و در آخر شیر را کم کم اضافه میکنیم تا جایی که خمیر لطیفی که به دست نچسبد داشته باشیم . روی خمیر را پوشانده و 2 ساعت میگذاریم بماند .

روش سوم ( این خمیر ُ خمیر جادوئی دریا جون هست از ژاپن )

۱۵۰ گرم ..آرد

کره آب شده تقریبا گرم ۴۰ گرم

بکینگ پودر ۱۰گرم

نمک ۱/۴ قاشق چای خوری

ماست زده شده ۸۰گرم

شکر ۱۰گرم**************************************** ********** *****************
۱۵۰گرم آرد با قاشق سر صاف بخواهی اندازه بگیری که ۱قاشق برابر ۴ گرم هست ولی‌ با پیمانه‌های درجه دار ۲۰۰میلیگرم می‌شه ۱۰۰گرم

بکینگ پودر ۱قاشق چأی خوری۳گرم

شکر ۱قاشق نسبتا پر۱۰گرم

ماست زده شده۱قاشق تقریبا ۹گرم و به میلی‌ لیتر ۸۰میلی‌ لیتر مساوی ۸۰گرم
نمک هم که معلوم بود
:************************************************* *****************

طرز تهیه

اول کره رو آب می‌کنیم به آرامی ولی‌ نباید زیاد داغ بشود در حدی که کامل آب شده و سفتی نداشته باشد

ما ست زده شده را با آن به خوبی‌ مخلوط می‌کنیم بعد مود خشک رو با هم ۳بار الک کرده در ظرفی ریخته و محلول کره و ماست را اضافه کرد و هم می‌زنیم اول با نوک انگشت آرد و ماست کره را کم کم حل کرده کمی گلوله که شد با کف دست به آرامی

ماساژ میدهیم و ۵دقیقه استراحت میدهیم

روش چهارم ( روش ایتالیائی)

1) آرد سفید: 300 میلی لیتر.
2) مایه خمیر فوری: 1 قاشق مربا خوری.
3) شکر: 1 قاشق مربا خوری.
4) نمک: 1 پنس.
5)آب ولرم: حدود 100 میلی لیتر.
6) روغن مایع: 1 قاشق سوپ خوری.

طرز تهیه نان پیتزا:
همه ی مواد خشک را در یک ظرف گود استیل با هم مخلوط کنید و وسط مواد یک حفره ایجاد نمایید. روغن مایع و آب را کم کم تا جایی اضاف کنید تا یک خمیر یکدست حاصل شود ( در صورت نیاز کمی آب اضاف کنید). خمیر را به مدت 5 دقیقه خوب ورز دهید و سپس روی ظرف را با یک دستمال تمیز بپوشانید و به مدت 30 دقیقه به خمیر استراحت دهید. پس از استراحت خمیر را روی سطح آرد پاشی شده به کمک وردنه به شکل یک دایره به قطر 30 سانت باز کنید و در قالب پیتزا که کف آنرا کمی چرب کرده اید پهن نمایید. روی خمیر را پوشانده و به مدت 40 دقیقه به خمیر استراحت دهید تا مجددا مایه خمیر عمل کند. این مرحله از استراحت باعث می شود نان پیتزا پس از پخت فوق العاده نرم و ترد شود. در این فاصله بار پیتزا را تهیه می کنیم.

پیتزا ویکتوریا

مواد لازم برای دونفر

پنیر پیتزا ی رنده شده : 2 پیمانه

ادویه پیتزا: یک قاشق غذاخوری

سس گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری

ژامبون مرغ : 200 گرم

قارچ : 200 گرم

فلفل دلمه ای نگینی : 2 قاشق سو پخوری

پیاز نگینی : یک قاشق غذاخوری

کره: 10 گرم

طرز تهیه

خمیر پیتزا رو داخل ظرف پیتزا پهن کنید ، با چنگال چند تا سوراخ روش ایجاد کنید بعد سس کچاپ رو روش بمالید ، ادویه پیتزا رو هم بپاشید روش ، بعد یک پیمانه پنیر رو یکنواخت روی اونها پهن کنید ، بعد به ترتیب ورقه های ژامبون و قارچ رو هم روی مواد بچینید ، کره رو تکه تکه کرده و روی قارچها قرار بدید ، یک پیمانه باقیمانده پنیررو روی مواد بریزید ، فلفل دلمه ای و پیاز رو با هم مخلوط کنید ودرمرکز پیتزا بریزید