انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: ساندویچ تنوری مرغ
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
ساندویچ تنوری مرغ 1

احتمالش زیاده که اعضای خانواده فرصت تزئین به شما ندن!

مواد لازم

سینه مرغ پخته و خرد شده : نصف سینه کامل

کنسرو ذرت : یک پیمانه

نخود فرنگی پخته : نصف پیمانه

فلفل دلمه ای خرد شده : یک عدد

آویشن : یک قاشق مربا خوری

نمک و فلفل : مقداری

فارچ : 250 گرم

سس مایونز یا سس سفید یا سس کچاب:6 قاشق غذاخوری

پنیر پیتزا: یک ونیم پیمانه

نان باگت : 6 عدد

چیپس خلالی: یک پیمانه

کره : 30 گرم

روغن مایع : 3 قاشق غذاخوری

طرز تهیه

20 گرم ازکره رو به همراه روغن مایع بریزید تماهی تابه و قارچ رو کمی تفت بدید بعد مرغ رو بهش اضافه کنید اجازه بدید مرغ کمی طلائی بشه ، سپس فلفل دلمه ای ، نخود فرنگی و ذرت رو هم بهش اضافه کنید و 5 دقیقه تفت بدید بعد نک و فلفل . آویشن رو اضافه کنید و ازرو گازبردارید وقتی کامل خنک شد یک پیمانه ازپنیر پیتزا رو با هاش مخلوط کنید .

نون ها رو برش بزنید و یک قاشق عذاخوری سس ( به دلخواه یکی از سه سس رو انتخاب کنید ) به دیواره های هرکدوم بمالید ، از مخلوی که آماده کردید توی نونها رو پرکنید

بعد روی اونها چیپس بریزید

درانتها نیم پیمانه پنیر باقیمانده رو هم روی اونها بریزید

و درسینی فر بچینید ، 10 گرم کره باقیمونده رو آب کنید وبا قلم مو روی نونها بمالید ، ساندویجها رو به مدت 30 دقیقه در حرارت 170 درچه سانتی گراد توی فر قرار بدید بهد 5 دقیقه هم گریل روروشن کنید .

احتمالش زیاده که اعضای خوانواده دیگه فرصت تزئین کردن به شما ندهند !!

اگه دوست داشتید ساندویج نرم بشه تو مرحله اخر میتونید بپیچید لای فویل