28-05-2014، 17:26
اگه می دونستی کرفس چقدر خاصیت داره هر روز کرفس می خوردی
اینم یه پاستای ویژه با سس بلونز که خیلی خومشزه اس و با یه بار امتحان کردن مشتریش میشین والا! [ من خودم کرفس دوست ندارم این مطبا رو دارم کپی میکنم :||]
مواد لازم:
پاستا شکلی ترجیحا خوشمل که سسمون مکدر نشه!
گوشت چرخ شده ١۵٠ گرم
کرفس نصف شاخه
هویج ٢ عدد متوسط
پیاز ١ عدد
گوجه فرنگی ۵ عدد
عصاره ی سبزیجات ١ عدد
روغن زیتون ٣ قاشق
آب ١ لیوان
نمک و فلفل سیاه
اول آب و نمک و روغن رو میریزیم واسه پاستا ، بعد پیاز و هویج و کرفس رو خوب ریز ریز میکنیم و توی روغن زیتون ۵ دقیقه تفت میدیم
گوجه ها رو هم ریز خورد میکنیم و گوشت رو هم به مواد اضافه میکنیم و ۵ دقیقه هم با گوشت تفت میدیم
این وسط مسطا پاستاهای خوشتل موشتلم رونه ی آب میشن ، به گوشت گوجه فرنگی و فلفل و عصاره سبزیجات رو اضافه میکنیم و در آخر آب و میذاریم آروم بپزه و غلیظ بشه
پاستا رو آبکش میکنیم و سس خومشزه رو میدیم روشو حالشو میبریم