انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: کوکو سیب زمینی شکم پر
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
کوکو سیب زمینی شکم پر 1

کوکوی شکم پر بخور تا شکمت پر شه!

همیشه توی کوکو سیب زمینی دلم میخواست چیزی باشه و تنوع بده بهش ، این روش طعم عالی داشت

مواد لازم کوکو:

4 عدد سیب زمینی

1 عدد تخم مرغ

1 قاشق مرباخوری آرد نخودچی (در صورت نیاز )

1 عدد پیاز کوچک

نمک و فلفل و زردچوبه

مواد میانی:

200 گرم گوشت

1 عدد پیاز

2 حبه سیر

نصف فلفل دلمه ای

3 عدد فلفل قلمی

4 عدد قارچ

1 قاشق مربا خوری جعفری خورد شده

1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی

نمک و فلفل و کاری

اول سیب زمینی رو که شستیم با آب و نمک میذاریم بپزه. اگه از ماکروفر استفاده کردین اول چند جاشو با چنگال سوراخ کنین و بعد از پخت سریع توی فویل بپیچین این باعث میشه راحتتر پوست بگیرین.

سیب زمینی رو رنده ی ریز کرده و پیاز رو هم رنده میکنین اگه زیاد آب داشت آبشو بگیرین ، تخم مرغ و نمک و فلفل و زردچوبه رو اضافه کنین حالا اگه مواد شل بود آرد نخودچی رو اضافه کنین.

حالا مواد میانی رو آماده میکنیم.

اول پیاز رو سرخ کرده بعد به ترتیب سیر و فلفل دلمه ای و قلمی رو اضافه میکنیم بعد گوشت رو میریزیم و تفت میدیم بعد حرارت رو بالا برده قارچ رو ریخته و تفت میدیم و سرخ که شد رب و ادویه جات رو ریخته و کاملا مخلوط کرده با کمی آب میذاریم مواد جا بیوفته و در آخر جعفری رو ریخته و خاموش میکنیم.

اندازه ی یه نارنگی از مواد سیب زمینی برداشته و توی دست ( دستمون رو کمی مرطوب میکنیم ) بازش میکنیم و از مواد داخلش میذاریم و توی دست بسته و گرد میکنیم و بعد کمی تختش میکنیم.

همه رو که آماده کردین توی روغن داغ سرخ میکنیم

لازم نیست که توی روغن غوطه ور باشه اگه از تفلون یا چدن استفاده کنین روغن کمتری استفاده میشه.

حرارت رو هم زیاد بالا نبرین تا کمی پف کنه و توش حالت خمیری نگیره.

برای مواد میانی مرغ و سویا و سوسیس و کالباس و پنیر و خلاصه هرچی گیرتون اومد میتونین بریزین حتی سبزیجاتی که ممکنه خورده نشه