انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: کوکوی دولایه ذرت وبرنج
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
کوکوی دولایه ذرت وبرنج 1

کوکوی متفاوتی با استفاده از فر بپزید

موادلازم برای لایه اول

برنج خام : یک پیمانه

سینه مرغ پخته و خردشده : یک عدد

پیاز : یک عدد

سیر: 4 حبه

زرده تخم مرغ : 3 عدد

نمک و فلفل و زعفران به میزان لازم

موارد لازم برای لایه دوم

زرشک : 2 قاشق غذا خوری

خلال بادام : نصف پیمانه

سیب زمینی رنده شده : یک عدد متوسط

گوجه فرنگی سفت ریز شده : 2 عدد

ذرت پخته : یک پیمانه

سفیده تخم مرغ : 3 عدد

نمک : به میزان لازم

طرز تهیه

برنج رو مثل کته بپزید کمی هم بیشتر پخت عیبی نداره بهترم هست. پیازرو ریز خرد کنید یا میتونید رنده هم بکنید تو کمی روغن تفت بدید سیر خرد شده رو هم بهش اضافه کنید بعد ازکمی تفت دادن مرغ رئ باهاش قاطی کنید و تفت بدید بستگی به سلیقه خودتون داره چقدر سرخش کنید من که برای سلامتی غذاها زیاد اهل سرخ کردن نیستم دراخر نمک و فلفل و زعفرون رو اضافه کنید زعفرونش یه کم زیاد ترباشه کوکوتون خوشگلتر میشه میتونی یه خورده هم زردچوبه اضافه کنید بعد ازروگازبرش دارید روغن اضافه اش رو بگیرید البته اگه با 3 قاشق غذاخوری روغن مایع موادرو تفت داده باشید دیگه نیازی به گرفان روغن اضافش نیست وقتی موادتون سرد شد برنج و زرده های تخم مرغ رو بهش اضافه کنید خوب مخلوط کنید بعدش ته یه ظرف پیرکس رو چرب کنیدو موادرو بریزین توش و صافش کنید.

برای لایه دوم سیب زمیینی ها رو سرخ کنیدو بعدش همه مواد گفته شده را باهاش مخلوط کنید حتما میدونید که زرشک رو اگه ازقبل خیس کنید بهتره.فقط یادتون باشه لایه دوم نمک کمتری لازم داره این موادرو روی مواد اول ریخته و صافش کنید و بعد بزارید توفر نیم ساعت تو حرات متوسط فر کافیه البته بستگی به خودتون داره که چقدر بخواید روش طلائی باشه من که زیاد طلائیش نکردم چون همینطوری منظرش قشنگتر بود بعدش تزئین کنید و بزنید تورگ.

درست کردن کوکو تو فر این حسن رو داره که زیاد چرب و چیلی نمیشه