انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: روش تهیه سیب زمینی تنوری با سس سیر و جعفری
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
اگر می خواهید پیش غذایی سریع آماده کنید یا غذایی ساده بخورید که به سرعت آماده می شود، این دستور پخت را دنبال کنید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://loghme.com/Image/News/2014/5/6865_635368773720571701_l.jpg

مواد لازم

• 2 عدد سیب زمینی

• 3 حبه سیر رنده شده

• جعفری تازه و خرد شده

• نمک و فلفل سیاه

• روغن زیتون



طرز تهیه

1. دو عدد سیب زمینی را پوست بکنید و به قطعات بزرگ خرد کنید و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در آب بجوشانید. بعد از پختن سیب زمینی ها را آبکش کنید. سپس سیب زمینی ها را درون یک ظرف نچسب بگذارید و درون فر با حرارت ۲۷۰ درجه سانتی‌گراد به مدت نیم ساعت قرار دهید تا کاملا طلایی شوند.

2. سپس مقداری جعفری و ۳ حبه سیر را در هاون بکوبید و به آن نمک و مقداری روغن زیتون و فلفل سیاه اضافه کنید و خوب بکوبید تا مخلوط شوند. این مواد را با سیب زمینی ها مخلوط کنید و دوباره به مدت ۲۰ دقیقه آنرا درون فر قرار دهید تا سیب زمینی ها برشته شود.