انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: چیزکیک قارچ و سوسیس
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
چیزکیک قارچ و سوسیس 1

یادت باشه پنیر زیاد بریز روش تا خوشمزه تر بشه

یادت باشه پنیر زیاد بریز روش تا خوشمزه تر بشه

امروز یه پیش غذای خوشمزززززززه گذاشتم واستون ما که لذت بردیم خانوادگی ایشالا که شمام خوشتون بیاد

مواد لازم برای خمیر کیک:

آرد سوخاری ١٠٠گرم

آرد ١٢۵ گرم

کره ١٠٠ گرم

ماست ٣قاشق سوپخوری

تخم مرغ ٢عدد

نمک ١/٢ قاشق چایخوری

فلفل قرمز یا سیاه ١/٢ قاشق چایخوری



مواد لازم برای رویه کیک:

پنیر خامه ای ٣٠٠ گرم

تخم مرغ ۴عدد

کره ۵٠گرم

سوسیس ٣٠٠ گرم

قارچ ٣٠٠ گرم

ذرت ٢/٣ لیوان

فلفل دلمه ١ عدد

آویشن به دلخواه

نمک و فلفل به اندازه لازم

پنیر پیتزا یا موتزارلا ٢٠٠ گرم

خوب بریم سراغ طرز تهیه ش:

اول قارچ و سوسیس رو ورقه ای میکنیم فلفل دلمه ای رو هم خورد میکنیم و همه رو باضافه ذرت با کمی روغن مایع تفت میدیم (من به این مواد ادویه آویشن اضافه کردم شما هر چی که دوس دارین اضافه کنین) و میذاریم کنار تا خنک بشن. برای خمیر اول کره و تخم مرغهامونو با همزن خوب میزنیم و بعد ماست و آرد سوخاری و نمک و فلفل رو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا کاملا یکدست بشن حالا نوبت اضافه کردن آرده خمیر نسبتا شلی بدست میاد که نه مثل خمیر کیک شل باشه و نه مثل خمیر نون سفت. خمیر رو کف قالب پهن میکنیم و میریم که مواد روشو آماده کنیم

کره و پنیر خامه ای رو خوب با همزن میزنیم و بعد تخم مرغ هارو یکی یکی اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم نمک و فلفلشم خودتون میزون کنین دیگه. یادتون باشه پنیر خامه ای هم نمک داره پس مواظب باشین که شور نشه که بعد خوردنش اینجوری نشین…….

خوب حالا نصف پنیر پیتزا رو روی خمیر پخش میکنیم و مواد اولی رو که آماده کرده بودیم یعنی قارچ واینارو میریزیم روی خمیر حالا بقیه پنیر پیتزا رو میریزیم رو موادمون و بعدشم مواد تخم مرغی رو روش میریزیم .خوب کیکمون آماده ست که ١ ساعتی بره توی فر ١٨٠ درجه مون که از قبل گرم شده و پخیده بشه.