انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: پلوی یونانی با مرغ
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
پلوی یونانی با مرغ 1

یونانی ها چه پلوهایی می خورن!

مواد لازم برای 6 نفر:

پیاز ریز خرد شده ………………… 1 عدد بزرگ

سیر ریز خرد شده یا له شده ………. 2 عدد

روغن گیاهی …………………….. 2 قاشق غذاخوری

برنج دانه درشت ………………….. 2 و نیم پیمانه

دارچین ……………………………. ¼ قاشق چایخوری

زیره ………………………………. ¼ قاشق چایخوری

زردچوبه ………………………….. ½ قاشق چایخوری

عصاره ی مرغ (آب مرغ)………… 1 لیوان

گوجه ی خرد شده …………………. 2 عدد درشت (بدون پوست)

هویج ریز خرد شده ……………….. 1 عدد بزرگ

نخودفرنگی و ذرت ………………… هرکدام ½ پیمانه

فلفل دلمه سبز و قرمز خرد شده ……. هر کدام ½ پیمانه

سینه مرغ درشت …………………… 2 عدد

پیاز ………………………………… 1 عدد

برگ بو ……………………………. 1 تا 2 عدد

آبلیمو ………………………………. 3 قاشق غذاخوری

زعفران دم کرده …………………… 1 قاشق غذاخوری

پودر اورگانو (پونه ی کوهی) ……… 1 قاشق چایخوری

جعفری خرد شده …………………… 2 قاشق غذاخوری

نعناع خرد شده (اختیاری) ………… 1 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل تازه

نحوه ی تهیه:

1- روغن را در قابلمه ای مناسب حرارت دهید. پیاز و سیر را افزوده و تفت دهید تا کمی طلایی شوند. برنج شسته شده را اضافه کرده و دارچین و زیره و زردچوبه را هم به همراه نمک بیفزایید. کمی مواد را تفت دهید. آب مرغ (عصاره ی مرغ) را هم افزوده و آب برنج را اندازه کنید طوری که به اندازه ی دو بند انگشت آب روی برنج را بگیرد. کمی روغن ریخته و حرارت را زیاد کنید تا آب برنج خارج شود. گوجه ی خرد شده را بیفزایید و با مواد مخلوط کنید (زیاد هم نزنید). برنج مخلوط با مواد را دم بیندازید.

2- هویج را به همراه نخودفرنگی و ذرت درون ماهی تابه ریخته و با حرارت ملایم با کمی روغن و کمی آب بپزید طوری که بعد از پخت آب نداشته باشد. (می توانید بخارپز نیز بکنید). در اواخر پخت فلفل دلمه ای ها را افزوده و تفت دهید. نمک، فلفل و اورگانوی تازه بزنید تا طعم مورد نظر به دست آید. 2 قاشق غذاخوری آبلیمو را هم بیفزایید.

3- سینه های مرغ را همراه با پیاز که از وسط نصف کرده اید و برگ بو و نصف لیوان آب بگذارید تا بپزد. در اواخر پخت نمک، فلفل و کمی آبلیمو بیفزایید. سینه های مرغ را رشته رشته کرده و با زعفران دم کرده و 1 استکان آب روی حرارت مخلوط کنید تا رنگ مرغ کمی طلایی شود.

4- سبزیجات آماده را با پلوی دم کشیده مخلوط کرده و در ظرف مورد نظر بریزید. می توانید مرغ های رشته شده را لا به لای برنج بریزید یا روی مواد بریزید. در آخر جعفری خرد شده و کمی نعناع خرد شده روی مواد بریزید.