انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: آش ماسوا
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
آش ماسوا 1

با یه آش بروجردی چطوری؟

این آش یه آش بروجردی هست گویا درزبان محلی ” ماسو” به معنی کشک و ” ا ” به معنی آب هست.


مواد لازم

نخود : نصف پیمانه

لوبیا سفید : نصف پیمانه

بلغورگندم: یک پیمانه

اسفناج خرد شده: سه لیوان

تره خرد شده : نصف لیوان

کشک: یک پیمانه

زردچوبه : یک قاشق مربا خوری

پیاز خلال شده: یک عدد

نعناع خشک: یک قاشق غذاخوری

اب مرغ یا گوشت : ۸ لیوان

نمک : مقداری

طرز تهیه

نخود و لوبیا رو از۲۴ ساعت قبل خیس کنید ( خیس کردن حبوبات باعث میشه نفاخ نباشن )

بلغور رو دوساعتی خیس کنید، نخود و لوبیا رو بذارید بپزه وقتی نیم پز شدند آب بلغور رو خالی کنید و به نخود اضافه کنید آب گوشت یا مرغ رو هم بریزید و اجازه بدید حبوبات کاملا بپزن ، وقتی پختند سبزیجات و نمک رو اضافه کنید و تا آش جامیفته سسش رو آماده کنید

برای سس ، پیاز رو سرخ کنید زردچوبه و نعناع رو بهش اضافه کنید و بعد کشک رو مخلوط کنید ازرو گاز بردارید آخرهای طبخ که میخواستید آش رو سرو کنید سس رو بریزید توش یک جوش که زد آماده ست .
هوس آش رشته کردم