انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: استیک با سس پیاز فرانسوی و پوره سبزیجات
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
استیک با سس پیاز فرانسوی و پوره سبزیجات 1

مواد لازم برای 2 نفر:

*فیله استیک ……………. 4 عدد

روغن زیتون ………………. 4 قاشق غذاخوری

پیاز خلالی خرد شده ……. 2 عدد

سرکه بالزامیک ………….. یک و نیم قاشق غذاخوری

شکر قهوه ای ……………. 1 قاشق مرباخوری

آب گوشت ……………….. 1 پیمانه

جعفری خرد شده ……….. 1 قاشق چایخوری برای تزیین استیک

نمک و فلفل تازه

مواد لازم برای پوره رنگین سبزیجات:

سیب زمینی …………….. 2 عدد متوسط

هویج …………………….. 1 پیمانه

نخودفرنگی ………………. 1 پیمانه

شیر و آبلیمو …………….. هرکدام 1 قاشق غذاخوری

جعفری خرد شده ………. 1 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل تازه



نحوه تهیه:

برای این نوع استیک نیازی نیست فیله ها را کاملا” با استیک کوب به صورت نازک در بیاورید. فقط فیله ها را مابین کیسه فریزری قرار دهید و کمی با استیک کوب روی آن بکوبید زیاد له و صاف نشود. فیله ها را با 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون و فلفل سیاه آغشته کنید.

برای تهیه سس پیاز فرانسوی:

1- پیازهای خلالی خرد شده را با 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون باحرارت متوسط تفت داده تا کاملا” طلایی شوند (حدود 5 تا 8 دقیقه). سپس سرکه بالزامیک و شکر قهوه ای را افزوده و با پیاز حرارت دهید تا پیازها کاراملیزه شوند (حدود 8 تا 10 دقیقه). از روی حرارت برداشته و با نمک و فلفل مزه دار کنید.

2- ماهی تابه متوسطی را با حرارت بالا گرم کنید. سپس حرارت را به متوسط کاهش دهید و بقیه روغن زیتون را اضافه کنید و آن را گرم کنید. سپس استیک ها را با دستمال آشپزخانه خشک کنید و در هر بار 2 فیله استیک را در ماهی تابه قرار دهید تا حرارت ماهی تابه پایین نیاید. هر طرف فیله ها را به مدت 3 دقیقه حرارت دهید و سپس درون فویل آلومینیوم بپیچانید تا آب آن خارج نشود و گرم بماند.

3- سپس فیله ها را از فویل خارج کرده و درون ماهی تابه حاوی سس پیاز ریخته و آب گوشت را اضافه کنید. بگذارید تا به جوش بیاید و حدود 20 تا 30 دقیقه بماند تا گوشت پخته شده و جا بیفتد دقت کنید گوشت زیاد سفت نشود.

پوره رنگین سبزیجات:

سیب زمینی ها را پوست کنده و آب پز کنید سپس با گوشکوب برقی آن ها را پوره کرده و شیر و آبلیمو و نمک و فلفل تازه ریخته و مجددا” کمی روی حرارت قرار دهید تا گرم شود. سپس از روی حرارت برداشته و جعفری خرد شده را به آن بیفزایید.

هویج ها را بخارپز یا آب پز کرده و با گوشکوب برقی یا دستی آن ها را به حالت پوره در آورید و با نمک و فلفل تازه مزه دار کنید.

نخودفرنگی ها را آب پز کرده و پس از پخت با گوشکوب برقی یا دستی پوره کرده و با نمک و فلفل تازه مزه دار کنید.

سپس پوره ها را درون ظرف موردنظر ریخته و تزیین کنید.

استیک ها را در ظرف های مورد نظر قرار داده و روی آن از سس پیاز ریخته و کمی جعفری خرد شده بریزید.

*من از فیله استیک oyster blade استفاده کردم.