انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: استیک ماهی با پلوی رنگین کمان
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
استیک ماهی با پلوی رنگین کمان 1



مواد لازم برای 2 نفر:

فیله استیک ماهی …. 2 عدد

روغن زیتون ……… ¼ فنجان

آب لیموترش تازه …. 2 قاشق غذاخوری

جعفری خرد شده ….. 1 قاشق غذاخوری

سیر له شده ………… 2 عدد

برنج پخته شده ……… 2 پیمانه

زعفران حل شده در آب جوش، آب لبو، آب اسفناج ….. هر کدام 1/5 قاشق چایخوری

نمک و فلفل تازه



فر را با حرارت 190 درجه سانتی گراد یا 380 درجه فارنهایت گرم کنید.

نحوه تهیه :

1- فیله های ماهی را شسته و با کاغذ اشپزخانه خشک کنید. در کاسه کوچکی، روغن زیتون، آب لیمو ترش، جعفری خرد شده و سیر له شده را به همراه نمک و فلفل تازه مخلوط کنید.اطراف ماهی ها را با برس کاملا” به مایه آغشته کنید. اضافی مایه را نگه دارید. ماهی ها را در ظرف مناسب قرار داده و روی آن را با سلفون بپوشانید و به مدت حداقل 1 ساعت در یخچال قرار دهید.

2- سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و ماهی ها را درون سینی قرار داده و رو و اطراف آن ها را مجددا” به مایه آغشته کنید. در فر از پیش گرم شده به مدت 20 دقیقه تا نیم ساعت قرار دهید. هنگامی که ماهی ها در فر هستند، از مایه آماده شده به روی آن بمالید تا در فر خشک نشوند. دقت کنید تا ماهی ها خشک نشوند. (در دستگاه هواپز یا فیلور ویو نیز می توانید به همین طریق آن ها را آماده کنید. در این دستگاه در سینی زیرین قرار دهید تا روی آنها خشک نشود و زیرشان خام بماند).

3- در 3 کاسه مختلف زعفران، آب لبو وآب اسفناج را ریخته و با برنج پخته مخلوط کنید. سپس در کاسه بزرگتری لایه لایه از برنج زعفرانی، برنج با آب لبو و برنج با آب اسفناج (یا رنگ خوراکی غذا) و لایه آخر برنج سفید بریزید. با دست محکم فشار دهید. دقت کنید که برنجتان باید گرم باشد تا حالت بگیرد. سپس در ظرف سرو برگردانده و در کنار ماهی ها قرار دهید. با لیمو ترش تازه و زیتون سرو کنید.