انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: تاریخچه انیمیشن پت ومت + عکس
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
از ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد


پت و مت (نام اصلی در زبان چک Kuťáci،... a je to!، Pat a Mat به معنی پات و مات در شطرنج) انیمیشنی می‌باشد که با استفاده از تکنیک لحظه‌ای (حرکت-توقف) در کشور چک ساخته‌شده‌است. این انیمیشن دارای دو شخصیت به نام‌های پت و مت می‌باشد که توسط Lubomír Beneš و Vladimír Jiránek ساخته شده‌است.

موضوع نمایش

این انیمیشن دو کاراکتر را نمایش می‌دهد که دچار مشکلات به وجودآمده توسط خود می‌شوند و سعی در تصحیح اشتباهات با استفاده از تمامی وسایل ممکن و غیرممکن و خرده‌ریزهای اطراف خود، می‌کنند! که در نتیجه، مـشــکــلات جـدیـدی به وجود می‌آید! در نهایت، هر دو اقدام به حل مشکل با روشهایی عجیب و غریب می‌کنند. در این پویا نمایی کلیه ابزار و لوازم فنی که معمولاً برای انجام کارهای فنی و تاسیساتی لازم می‌شود از قبیل چکش ، مته ، انواع پیچ و مهره ، گیره کار ، مقیاس اندازه گیری و غیره در اندازه‌ای کوچک و با دقت زیاد ساخته شده و توسط شخصیت‌های پویانمایی مورد استفاده قرار می‌گیرند. پت و مت با اعتماد به نفس بالا و البته مهارت زیاد در کار با این ابزار فنی ، کاملاً بی پروا به تخریب آنچه موجود است می‌پردازند و البته نتیجه کار هم کاملاً از قبل قابل پیش بینی است.

نکتهٔ خنده‌دار این مجموعه جایی است که علاوه بر خنده‌دار بودن نمایش، دیدگاهی خوش بینانه ، نسبت به زندگی را ارائه می‌دهد. این دو شخصیت رویایی هرگز با به وجود آمدن مشکلات جدید، دلسرد نمی‌شوند وسعی در حل مشکل با روشهای تـخــیـُلی! و نامتعارف، دارند...

این مجموعه همین‌طور به‌خاطر موسیقی زیبایش که توسط پیتر اسکومال ساخته‌شده‌است، خاطره‌انگیز می‌باشد.

تاریخچه

این دو کاراکتر نخست در سال ۱۹۷۶ در فیلم کوتاهی به‌نام Kuťáci (در انگلیسی The Tinkers) ظاهر شدند. بعدأ، این دو در فیلم‌های کوتاه بیشتری ظاهر شدند و سریال‌های تلویزیونی خود را به نام : a je to (به انگلیسی : And that's it) ساختند.


این دو شخصیت، در سال ۱۹۸۹ ، پت و مت نامیده شدند و این برنامه نیز، به نام آنان نامگذاری شد.

این مجموعه کم‌کم بین تمامی گروه‌های سنی محبوب شد. هرچندکه در چکسلواکی سابق، ۳۵ قسمت اولیه این مجموعه تنها برای کودکان در فرمت‌های ۷ دقیقه‌ای تولیدشده‌بود.

این مجموعه در سراسر دنیا محبوب گشت و کشورهای سوئد، لهستان، یوگوسلاوی، ایسلند، آلمان، سوئیس، برزیل، فنلاند، هلند، کرواسی، نروژ، ایران، مجارستان و چند کشور دیگر، آن را نمایش دادند.

در سال ۱۹۹۳، در زمانیکه کشور چکسلواکی ، به چک و اسلواکی تقسیم شد، لوبومیر بنس (Lubomír Beneš) استودیوی خود را به نام AIF Studio در پراگ (تولید) و زوریخ (بازاریابی، فروش) افتتاح کرد و با تیم جدید خود ۱۴ قسمت دیگر از این مجموعه را تولید و تمامی ۴۹ قسمت را، راهی بازارهای جهانی کرد. وی درسال ۱۹۹۵، فوت کرد.

تعقیب کنندگان

در سال ۲۰۰۵، ۷۸ قسمت بطورکلی با استفاده از ایده‌های تیم جدید ساخته‌شد. در بین تیم جدید تولیدی مارک بنس Marek Beneš پسر لوبومیر بنس Lubomír Beneš نیز حضورداشت.

در ایران این سریال همینه نامیده‌می‌شود! و هم سریال و هم موسیقی آن، بسیار محبوب می‌باشند. در آبان ۱۳۸۷، پخش اتفاقی قسمت سانسور نشده‌ای از این مجموعه، باعث بی‌کار شدن سه کارمند تلویزیون ایران گشت.[۱]

تاریخچه انیمیشن پت ومت + عکس 1

تاریخچه انیمیشن پت ومت + عکس 1

تاریخچه انیمیشن پت ومت + عکس 1

تاریخچه انیمیشن پت ومت + عکس 1

تاریخچه انیمیشن پت ومت + عکس 1

تاریخچه انیمیشن پت ومت + عکس 1

تاریخچه انیمیشن پت ومت + عکس 1

تاریخچه انیمیشن پت ومت + عکس 1

تاریخچه انیمیشن پت ومت + عکس 1

تاریخچه انیمیشن پت ومت + عکس 1

تاریخچه انیمیشن پت ومت + عکس 1