انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: اشنایی با هفت جنگ ناشناخته
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
به گزارش زلال نیوز، جنگ یکی از دردناک ترین بخش های تاریخ هر ملتی است. حادثه ای که جان و مال انسان ها را بسیاری را گرفته و اثرات طولانی مدتی را بر ارکان مختلف جوامع درگیر می گذارد. بعضی از جنگها بیش از سایر جنگها شناخته شده هستند و بیش از سایرین در مورد آنها بحث می شود. اما در این مطلب قصد داریم تا شما را با بعضی از جنگها و عملیاتهای نظامی کمتر شناخته شده در تاریخ آشنا کنیم.

جنگ های صلیبی در اروپا
بسیاری از ما در مورد جنگهای صلیبی بین مسلمانان و مسیحیان که بر اثر لشگر کشی مسیحیان به سرزمین فلسطین رخ داد مطالبی را خوانده و یا شنیده ایم. اما جالب است بدانید که پاپ های رم به اعلان جنگ به مسلمانان اکتفا نکرده و در سرزمین های شمالی اروپا نیز به جنگ پرداختند. این جنگها از سال 1147 آغاز شده و تا سال 1290 به طول انجامید. هدف از این نبردها مسیحی کردن مردمان جزایر اسکاندیناوی یعنی نروژ، سوئد و دانمارک امروزی بوده است. پاپ سلستین سوم از جمله مهمترین افراد در زمینه اعلام جنگ به سرزمین های شمالی اروپا در آن سالها بود. این نبردها پس از مدتی به سرزمین های شمال آلمان امروزی و سایر کشورهای حوزه دریای بالتیک نیز کشیده شده و با مسیحی شدن این اقوام پایان یافت.

جنگ گوش جنکینز
در قرن هیجدهم میلادی کشورهای اروپایی مشغول گسترش مستعمرات خود در نقاط مختلف جهان بوده و دراین میان بارها با یکدیگر وارد نبرد شدند. اما شاید یکی از جالب ترین این جنگها ، جنگ " گوش جنکیز " بین انگلستان و اسپانیا باشد. در سال 1739 میلادی یک کشتی انگلیسی به فرماندهی " رابرت جنکینز " در دریای کارائیب به کشتی های نظامی اسپانیایی برخورد می کند. کاپیتان کشتی اسپانیایی گوش جنکینز را به جرم دزدی دریایی قطع می کند. با رسیدن این خبر لندن ، انگلستان به اسپانیا اعلام جنگ می دهد و دو طرف بدون تغییر و یا نتیجه خاصی تا سال 1748 با هم درگیر بودند.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اشنایی با هفت جنگ ناشناخته 1


جنگ کواسی
با وجود این که فرانسه کمکهای زیادی را به مهاجرین آمریکایی برای پیروزی در مبارزات خود در برابر استعمارگران انگلیسی کرد اما پس از مدتی و به دلیل تغییرات پیش آمده در دو سوی آتلانتیک دو طرف با یکدیگر وارد جنگ شدند. در سال 1798 دو کشور فرانسه و انگلستان با یکدیگر در حال جنگ بودند و در همین حال آمریکا در این بین اعلام بی طرفی کرد اما همچنان به روابط تجاری خود با انگلستان را ادامه داد.

در همین حال انقلاب فرانسه رخ داده و با تغییر نظام از سلطنتی به جمهوری در فرانسه آمریکا از پرداخت بدهی خود به فرانسه سر باز زده و اعلام کرد که این بدهی ها به سیستم سلطنتی فرانسه بوده و ارتباطی با جمهوری فرانسه ندارد. در نتیجه کشتی های جنگی فرانسه به حمله به کشتی های آمریکایی که به سمت انگلستان می رفتند پرداخت. این اقدام باعث ضربه خوردن تجار آمریکایی شده و در نتیجه آمریکا به فرانسه اعلام جنگ داد. دو طرف در این نبرد متحمل خسارتهای کمی شده و در سال 1800 با یکدیگر صلح کردند.

جنگ ساندربوند
کشور سوئیس به صورت سنتی به عنوان کشوری خنثی و بی طرف در معادلات و منازعات بین المللی شناخته می شود. اما در سال 1847 میلادی این کشور درگیر یک جنگ داخلی شد. دلیل این جنگ تشکیل یک دولت مستقل توسط مردم کاتولیک این کشور به نام " ساندربوند " بود. این گروه سعی داشتند تا از باقی جامعه پروتستان سوئیس جدا شوند. نیروهای دولتی سوئیس بعد از 26 روز جنگ که به مرگ 86 نفر از طرفین منجر شد توانستند شورشیان را سرکوب کنند. چند ماه پس از این واقعه سیستم حکومتی فدرال در این کشور بر قرار شد.

جنگهای استقلال آمریکا
شاید بسیاری تصور کنند که نبردهای استقلال آمریکا تنها به حریم آمریکای شمالی محدود شده بود اما باید گفت که نبردهای استقلال آمریکا تا شبه قاره هند نیز کشیده شد. دو کشور اسپانیا و فرانسه به عنوان رقبای آن زمان انگلستان در صحنه جهانی شروع به پشتیبانی مالی و تسلیحاتی از مهاجران کرده و در عین حال در هند و قاره اروپا با نیروهای انگلیسی درگیر شدند. فرانسوی ها با کمک به حکومت میسور در جنوب هند با انگلیسی ها وارد نبرد شدند و در اروپا نیز اسپانیایی ها در جزایر جبرالطارق با انگلستان وارد جنگ شدند. مورخان معتقد هستند که این جنگها نقش موثری در تضعیف انگلستان و استقلال آمریکا داشته است.

نبرد جزایر آلوتیان
این مجموع الجزایر در نزدیکی ایالت آلاسکای آمریکا در اقیانوس آرام قرار دارد و در سال 1942 میلادی و پس از حمله ژاپن به آمریکا و ورود دو طرف به جنگ دوم جهانی ، ژاپنی ها به این جزایر حمله کرده و آنان را تصرف کردند. در این میان نیروهای مشترک کانادایی و آمریکایی کم کم توانستند تا ژاپنی ها را تحت فشار قرار داده و به عقب نشینی وادار کنند. در این میان جزیره " کیسکا " کی از مناطقی بود که قبل از حمله نیروهای آمریکایی به آن توسط ژاپنی ها تخلیه شده بود. آمریکایی ها که از این حرکت بی اطلاع بودند در این جزیره به ساحل آماده و مشغول جست جو شدند.

با این وجود به دلیل تله های کار گذاشته شده توسط ژاپنی ها و همچنین شلیک اشتباهی به نفرات خودی آمریکایی ها متحمل 313 کشته برای تصرف یک جزیره خالی از سکنه شدند.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اشنایی با هفت جنگ ناشناخته 1

جنگ شوروی سابق و ژاپن
در روزهای پایانی جنگ دوم جهانی اتحاد جماهیر شوروی سابق که توانسته بود با ورود به شهر برلین آلمان تکلیف جنگ در جبهه غربی را یکسره کند، به درخواست متحدین خود یک حمله سنگین را در جبهه شرق بر علیه ژاپنی ها سازمان داد. در سال 1904 میلادی و پس از شکست روسیه تزاری از ژاپن ، روسها جزایر منچوری و کوریل را از دست دادند و همیشه به دنبال موقعیتی برای تصرف دوباره آن سرزمین ها بودند. این جنگ فرصت خوبی بود که باعث شد تا روسها بتوانند نه فقط سرزمین های از دست رفته در زمان تزارها را پس گرفته و حتی در شبه جزیره کره نیز پیشروی کردند. درگیری زمینی دو کشور از 9 آگوست تا 2 سپتامبر 1945 به طول انجامید.
البته تا جایی که می دونم ترومن مانع حمله شوروی به ژاپن شد.نمی دونم استالین به ژاپنی ها چی کار داشت؟ژاپن هیچ بدی به شوروی نکرد.(غیر از زمان جنگ داخلی که ضد کمونیست ها برای ارتش سفید نیرو فرستاد)
به احتتمال زیاد استالین عقده ای عقده حمله بیست سال قبل ژاپن را گرفته بود همانند شکست بیست سال قبل از فنلاند ولهستان.
ولی استالین سرزمین های از دست داده نیکلای رو پس گرفت(به جز فنلاند وآلاسکا و...) وای کاش کل کره رو تصرف می کرد.استالین قدرتش رو داشت واگر استالین به قتل نمی رسید قسمت جنوبی کره کره به آُسانی تصرف می شد.
لازم به ذکر است که امریکایی ها در این جنگ دخالت زیادی داشتند وپس از جنایت هیروشیما به کره سرباز فرستادند تا با استالین مقابله کنند.ژنرال مک آرتور فرمانده نیروها بودش.ژنرالی بسیار قدرتمند.
درضمن استالین چند تا از جزیره های اون نواحی رو هم تصرف کرد.
ولی حمله ای اساسی به ژاپن ترتیب نداد.همش هم به خاطر توطئه های ترومن بود.
در سال 1937 ژاپن حمله ای به شوروی کرد کی طی ان ژاپن زیاد موفق نبود

ممکنه دلیلش اینم باشه
درسته ولی حمله استالین به فنلاند یا لهستان شرقی دلیلش عقده دیرینه جنگ داخلی 1917-23 بودش.
یا دلایل دیگه ای داشته.
لطفا اگر کسی دلیل حمله استالین به اون دو کشور رو میدونه به من هم بگه چون من کامل نمی دونم.
به فنلاند حمله کرد که در حمله ی اینده اش به المان هم مرز المان باشد

به لهستان حمله کرد زیرا با هیتلر قرار داد بسته بود
البته اون دلیلی که برای حمله به فنلاند گفتید مثبوت نیست.
من خدوم باید شخصا گسترده در این مورد مطالعه کنم.
قصد دارم کتاب قطور زندگی نامه استالین که در نمایشگاه کتاب هم بود تهیه کنم ومطالعه بیش تری کنم.
جواب رو هر وقت پیدا کردم ارائه می دهم.
اولا فنلاند تا 1918 مال روسیه تزاری بود
ولی مهم تر :
تهدید لنینگراد
در دوازده اکتبر استالین و مولتف با سفیر فنلاند دیدار کردند مبنی بر اینکه شوروی می خواد یه پادگاه در فنلاند احداث کنه یه پایگاه دریایی در هانگو
اما سفیر فنلاند این مسئله رو قبول نکرد و گفت که باید پارلمان تصویب کنه
همین باعث شد تا در اخرین دیدار مولتف با سفیر فنلاند به فنلاندی ها بگه : ما ادم های غیر نظامی جلوتر از این را نمی توانیم ببینیم حالا نوبت نظامی هاست !
حتی سفیر المان به فنلاندی ها هشدار داده بود : شما باید روس ها را تحریک نکنید چون ان ها به این منطقه حساس هستند
نقل قول: اولا فنلاند تا 1918 مال روسیه تزاری بود
درسته ولی مال شوروی که نبودن.
فنلاند ولهستان ارث پدر استالین نبود که بهش حمله کنه.
ولی فنلاندی ها هم خیلی اذیت می کردن.
همین طور لهستانی ها که هم آلمان ها وهم کمونیست هارو اذیت می کردن.
کدارکش هم موجوده.
درسته
مثلا وقتی اوکراین جدا شد بلافاصله ارتش سرخ به اوکراین حمله کرد
به هر حال با مطالعات من تهدید لنینگراد (استالینگراد ) باعث شد استالین به فنلاند حمله کنه حتی خودش هم این رو گفته بود