انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: صفحه خانگی کوکو ها کوکوی ذرت و پنیر چای لاغری سینا کوکوی ذرت و پنیر
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
کوکو
ی ذرت و
پنیر


در یک ظرف مناسب
تخم مرغ
ها را شکسته و کاملاً هم بزنید و سپس آن را با شیر و
پنیر
به خوبی مخلوط کنید. سپس نان را اضافه کرده و به میزان دلخواه



کوکوی ذرت و پنیر ,طرز تهیه کوکوی ذرت و پنیر ,روش تهیه کوکوی ذرت و پنیر ,[categoriy]

کوکوی ذرت و پنیر


انواع کوکو - کوکوی ذرت و پنیر

مواد لازم برای
آشپزی
آکا

برای شش تا هشت نفر
▪ شش تا ۱۰ عدد
تخم مرغ

▪ دو تا سه فنجان
پنیر
چدار
▪ شش لایه نان خرد شده
▪ دو فنجان شیر
▪ نمک و فلفل
▪ یک فنجان ذرت
▪ نصف فنجان
کلم بروکلی
خرد شده
▪ نصف فنجان
قارچ
خرد شده
▪ یک فنجان نان خرد شده
▪ یک قاشق مرباخوری ریحان یا آویشن

● طرز تهیه
در یک ظرف مناسب
تخم مرغ
ها را شکسته و کاملاً هم بزنید و سپس آن را با شیر و
پنیر
به خوبی مخلوط کنید. سپس نان را اضافه کرده و به میزان دلخواه به آن نمک و فلفل اضافه کنید. سپس
قارچ
،
کلم بروکلی
و ذرت را اضافه کرده و هم بزنید.
ته ظرفی را چرب کرده و این مخلوط را درآن بریزید و آویشن یا ریحان روی آن بپاشید. ظرف را برای پنج دقیقه درون فر قراردهید. می توانید مواد را درون تابه ای نسوز ریخته و برای ۱۰ تا ۱۵ دقیقه آن را سرخ کنید و سپس مانند
پیتزا
آن را برش دهید.