10-06-2014، 10:46
مواد لازم:
جو پرک…………………………..1لیوان
شیر………………………………2 لیوان
هویج……………………………..2 عدد
جعفری………………………….. برای تزئین
آرد……………………………….. 2قاشق غذاخوری
نمک، فلفل ،آبلیمو
طرزتهیه:
هویج رو رنده کنید..
میتونید از آب مرغ استفاده کنید ..من از 1 عدد عصاره ی مرغ داخل آب استفاده کردم..
هویج و جو رو با آب مرغ داخل قابلمه ریخته و بذارید روی حرارت تا جوش بیاد..حرارت رو ملایم کنید و در قابلمه رو نیمه باز بذارید…
اگه احساس میکنید سوپتون زیادی رقیق هست….آرد رو با مقداری روغن تفت بدین تا بوی خامیش بره و به سوپ اضافه کنید..
وقتی جوها پخت ،و لعاب داد.. شیر رو به سوپ اضافه کنید و بذارید جوش بیاد و حرارت رو کم کنید ..و صبر کنید تا سوپ به غلظت دلخواهتون برسه و جا بیفته..
در آخر نمک و فلفل رو اضافه کنید..
حرارت را خاموش کرده و آبلیمو رو به سوپ اضافه کنید…
میتونید برای تزئین از مقداری جعفری خورد شده استفاده کنید…