انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: فتوچینی یا تالیانلی با سس مرغ
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
فتوچینی یا تالیانلی با سس مرغ 1

به امتحان‌ش می‌ارزه (:

Fettucini یا Tagliatelle به پاستاهای نواری شکل گفته میشه ، همونطوریه که میدونید پاستها ها با سس های بسیار متنوعی سرومیشن ، این فتوچینی با سس مرغ درست شده خیلی خوشمزه ست به امتحانش می ارزه





مواد لازم



پاستا فتوچینی: 500 گرم

سینه مرغ : 200 گرم

جعفری خرد شده : یک پیمانه

قارچ: 200 گرم

کرفس ریز شده آب پز: نصف پیمانه

فلفل دلمه ای خرد شده: یک عدد متوسط

پیاز ریز شده: یک عدد

روغن ، ادویه کاری ، نمک ، فلفل و زعفران : مقداری



طرزتهیه



آب رو تو قابلمه بجوشونید بعد یک قاشق غذاخوری پرنمک و یک قاشق غذاخوری روغن مایع توش بریزید ، پاستاها رو بریزید توش و اجازه بدید مغز پخت بشن ، بعد آبکش کنید یه دور آب سر روش بگیرید تا نشاسته اضافیش بره.

برای سس پاستا ، سینه مرغ آب پز رو ریش ریش کنید ، پیاز رو تفت بدید بعد مرغ رو بریدید توش کمی که نفت دادید فلفل دلمه ای ، قارچ و کرفس رو اضافه کنید و خوب تفت بدید بعد ادویه جات ، نمک ، زعفرون و نصف چعفری رو اضافه کنید ، هم بزنید و ازرو حرارت بردارید.




فتوچینی آبکش شده رو داخل ظرف بریزید ريال سس مرغ رو هم بریزید روش و ده دقیقه بزارید تو فر،( یا 2 دقیقه درماکرو ویو) بعد مابقی جعفری رو روغذا پاشیده و سرو کنید.