انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: دسر شکلاتي
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
دسر شکلاتي

مواد لازم:
پودر کاکائو =1 قاشق چاي خوري
خاکه قند= 1 قاشق چاي خوري
شير گاو =دو سوم پيمانه / 150 ميلي ليتر
تخم مرغ= 1 عدد

طرزتهيه:
1- فر را از قبل ، با درجه حرارت 180 درجه سانتي گراد 350 درجه فارنهايت گرم کنيد . پودر کاکائو را با خاک قند و مقدار کمي شير مخلوط کنيد . اين مخلوط را به باقي مانده شير اضافه کرده ، خوب هم بزنيد . سپس مخلوط را در يک قابلمه بريزيد .
2- بگذاريد تا به جوش آيد . تخم مرغ را در ظرف جداگانه اي بشکنيد و اين مخلوط داغ را کم کم به آن اضافه کنيد و کاملاً هم بزنيد .
3- اين مخلوط را از صافي رد کنيد تا کاملاً يکدست شود . مخلوط را در دو ظرف غذاي يک نفره بريزيد .
4- ظرف ها را دسيني مخصوص فر بگذاريد . داخل سيني آب جوش بريزيد تا نصف ارتفاع ظرف ها را بگيرد .
5- سيني را داخل فر قرار دهيد تا به مدت 15 تا 20 دقيقه مواد داخل ظرف ها حرارت ببينندو دسر خود را بگيرد . سپس سيني را بيرون آورده ، بگذاريد تا سرد شود .
6- اين دسر را هر چه سريعتر در يخچال بگذاريد . يک ظرف را مصرف کنيد . طي مدت 24 ساعت نيز ظرف ديگر را به مصرف برسانيد