انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: طرز تهیه پیتزا بادمجان
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
طرز تهیه پیتزا بادمجان 1
طرز تهیه پیتزای بادمجان / دستور پخت پیتزای بادمجان
مواد لازم برای تهیه پیتزا بادمجان:
 بادمجان
 2 عدد
 قارچ
 200 گرم
 پنیر پیتزا
200 گرم
پیاز کوچک
یک عدد
 ذرت
 100 گرم
زیتون بدون هسته
50  گرم​
مواد لازم برای تهیه خمیر پیتزا :
 آرد سفید
 500 گرم
 آب گرم
یک پیمانه
 خمیر مایه
 یک قاشق غذاخوری
 روغن زیتون
 یک قاشق غذاخوری
نمک
به میزان لازم
طرز تهیه پیتزا بادمجان :
اول مایه خمیر را با آب ولرم مخلوط کنید و​ مدت پنج دقیقه آن را در جای نسبتا گرمی قرار دهید و کمی صبر کنید.
آرد را الک کنید و سپس مایه خمیر را همراه نمک و روغن زیتون به آن اضافه کنید.
روی خمیر را کمی چرب کرده و ​ مدت یک ساعت و نیم صبر کنید تا حجم آن دو تا سه برابر شود، سپس آن را با وردنه باز کنید.
در حین زمان استراحت خمیر بادمجان‌ها را ورقه ورقه کنید و در آب و نمک قرار دهید.
سپس در مقداری روغن سرخ کنید تا طلایی ​ شود. بادمجان‌ها را روی خمیر پیتزا بچینید و سپس ذرت، قارچ، پیاز حلقه شده و زیتون را روی آن قرار دهید.

در نهایت پنیر پیتزا را روی مواد بپاشید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی‌گراد قرار دهید. بعد از گذشت 10 تا 15 دقیقه که پنیر پیتزا طلایی شد غذای شما آماده است.
من به بادمجون حساسیت دارم