انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: طرز تهیه بال مرغ کبابی به سبک مالزی
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
طرز تهیه بال مرغ کبابی به سبک مالزی 1
آماده سازی : 30 دقیقه
پخت : 60 دقیقه
مواد لازم جهت تهیه بال مرغ كبابى به سبك مالزى برای 4 نفر :
بال مرغ
 2 کیلو گرم
 ماست
200 گرم
 پیاز بزرگ و رنده شده
 1 عدد
روغن زیتون
 1/4 لیوان
پودر سیر
1 قاشق چای خوری
لیمو ترش
2 عدد
زعفران
به میزان لازم
نمک
به میزان لازم
عسل
2 قاشق غذا خوری
ادويه تندورى
2 قاشق غذا خوری
ادويه شان مخصوص مرغ كبابى
1/2 بسته
 
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
طرز تهیه بال مرغ کبابی به سبک مالزی 1
 
طرز تهیه بال مرغ كبابى به سبك مالزى :
همه مواد را درون یک کاسه ریخته وخوب هم بزنيد، سپس بالهاى مرغ را تميز شسته و درون مواد كه از قبل آماده كرده ايد بريزيد و خوب مخلوط كنيد بعد بگذاريد به مدت دو ساعت داخل يخچال بماند .
فر را با بالاترین درجه آن گرم کنید بعد مرغ ها را درون ظرف نسوز كه از قبل كمى چرب كرده ايد بچينيد سپس حرارت فر را کم کنید تا 180 درجه سانتیگراد و به مدت يك ساعت بگذاريد بپزد .
( بالهاى مرغ را تميز شسته )
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
طرز تهیه بال مرغ کبابی به سبک مالزی 1
( همه مواد را درون یک کاسه ریخته )
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
طرز تهیه بال مرغ کبابی به سبک مالزی 1
( و خوب هم بزنيد )
سپس بالهاى مرغ را تميز شسته و درون مواد كه از قبل آماده كرده ايد بريزيد و خوب مخلوط كنيد بعد بگذاريد به مدت دو ساعت داخل يخچال بماند .
فر را با بالاترین درجه آن گرم کنید بعد مرغ ها را درون ظرف نسوز كه از قبل كمى چرب كرده ايد بچينيد سپس حرارت فر را کم کنید تا 180 درجه سانتیگراد و به مدت يك ساعت بگذاريد بپزد .
 
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
طرز تهیه بال مرغ کبابی به سبک مالزی 1
اوممممممم.به به چه خوشمزه