انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: كيك وانيلي با سس موز
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
كيك وانيلي با سس موز

مواد لازم
تخم‌مرغ= سه عدد
شکر و شیر و روغن= از هر کدام یک پیمانه
وانیل نصف= قاشق چای‌خوری
بیکینگ‌پودر= یک قاشق چای‌خوری
آرد =شش قاشق غذاخوری

مواد لازم برای سس موز:
شیر یک پیمانه
شکر دو قاشق سوپ‌خوری
نشاسته یک قاشق مرباخوری
موز دو عدد
پودر پسته برای تزئین به میزان لازم

طرزتهیه:
* ابتدا تخم‌مرغ و شکر را با هم می‌زنیم تا حجیم و سبک شود.
* شیر و روغن را افزوده و هم می‌زنیم.
* آرد، بیکینگ‌پودر و وانیل را با هم الک کرده و به تخم‌مرغ اضافه می‌کنیم و کاملاً می‌زنیم.
* سپس آن را در قالب چرب شده ریخته و 20 دقیقه اول در فر 180 درجه سانتی‌گراد و 20 الی 25 دقیقه نیز در فر 160 درجه سانتی‌گراد قرار می‌دهیم. بعد صبر می‌کنیم تا کیک خنک شود.
* در ظرف دیگری موزها را رنده کرده و با شیر شکر و نشاسته مخلوط و روی حرارت قرار می‌دهیم و هم می‌زنیم تا غلیظ شود و آن را روی کیک می‌ریزیم.
* برای تزئین از پودر پسته استفاده می‌کنیم.
این کیک خوشمزه را بیشتر با چای سرو می‌کنند و موزهای روی کیک، آن را مرطوب و نرم نگه می‌دارد. در ضمن عطر وانیل تأثیر بسزایی در بهتر شدن این کیک دارد.Big Grin