انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: طرز تهیه پانساروتی
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
 
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
طرز تهیه پانساروتی 1
 
[color][font]
[/font][/color]
 
مواد لازم :برای دو نفر
 
كلم‌بروكلي
150 گرم
قارچ
200 گرم
کدو
150 گرم
خميرپيتزا يا نان
200 گرم
پنيرپيتزا
100 گرم
سس گوجه‌ فرنگي
دو قاشق غذاخوري
روغن ‌زيتون
يك قاشق غذاخوري
ميگو
شش عدد
گوجه مينياتوري
شش عدد
نمك و فلفل
به ميزان لازم

 
 
طرز تهيه :
 
ابتدا سبزي‌ها را داخل تابه تفت داده، سپس خمير پيتزا را باز كرده و سس گوجه‌فرنگي را در وسط خمير ريخته و پخش مي‌كنيم بعد، پنيرپيتزا را نيز بر روي سس گوجه‌فرنگي پخش كرده و سبزي‌هاي تفت داده شده را با روغن‌زيتون روي آن مي‌ريزيم و خميرپيتزا را به صورت رولت مي‌بنديم آن‌گاه، به برش‌هاي مساوي و به شش عدد تقسيم مي‌كنيم سپس، ميگوي تفت داده شده را به آن اضافه كرده با گوجه‌فرنگي‌ها به صورت دلخواه تزئين مي‌كنيم.