انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: اسلایس پسته
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
 
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اسلایس پسته 1
 
مواد لازم :
 
کره ذوب شده
185 گرم
آرد ساده
300 گرم
شکر (کالستر شوگر)
150 گرم
پسته خرد شده
150 گرم
تخم مرغ کامل، و1 عدد زرده
1عدد
کره
60 گرم
عسل
5 قاشق غذاخوری
خامه
2/1پیمانه
شیر عسل
4/1پیمانه

 
 
طرز تهیه :
 
آرد و کره و شکر را مخلوط می کنیم مواد را داخل قالب 30×20 که قبلاً کف آن کاغذ مومی قرار داده ایم می ریزیم و به مدت 25 دقیقه داخل فر با دمای متوسط قرار می دهیم . بعد از سرد شدن مواد رویه آن را رویش پهن می کنیم و می گذاریم کاملاً سرد شده و ببندد و بعد برش می زنیم.
 
طرز تهیه رویه شیرینی :
 
شیره و کره و عسل داخل ظرفی می ریزیم و به مدت 15 دقیقه روی حرارت کم می گذاریم و در آخر خامه را اضافه کرده و هم می زنیم و از روی حرارت برمی داریم روی شیرینی پهن می کنیم و پسته روی آن می پاشیم.