انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: طرز تهیه برنج سرخ شده با نارگیل و بیف تایلندی
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
طرز تهیه برنج سرخ شده با نارگیل و بیف تایلندی 1

آماده سازی : 30 دقیقه  
پخت : 20 دقیقه

مواد لازم برای 6 نفر :
 برنج
300 گرم
 شیر نارگیل
 500 میلی لیتر
 آب
180 میلی لیتر
 نمک
1/2 قاشق غذا خوری
 سس باربیکیو
2 قاشق غذا خوری
 سس سویا
2 قاشق غذا خوری
 شکر
1 قاشق چای خوری
 روغن مایع
 1 قاشق غذا خوری
 سیر له شده
3 حبه
* فلفل قرمز
3 عدد
گوشت چرخ کرده
600 گرم
ریحان
50 گرم


* فلفل قرمز     3 عدد     دانه ها را در آورده و برش طولی 5 سانتی متر دهید
 
طرز تهیه : 
نکته : سعی کنید طعم های جدید را امتحان کنید چون این غذا با شیر نارگیل پخته می شود دلیل نمیشود که بدمزه باشد،این غذا بسیار خوشمزه و با مزاج ایرانی سازگار است.

برنج خود را با آب بشوئید و همراه با شیر نارگیل ، 180 میلی لیتر آب و نمک در قابلمه ای روی شعله ملایم بگذارید به مدت 20-15 دقیقه تا به حالت کته در آید.

اکنون سس باربکیو ، سس سویا و شکر را در کاسه ای مخلوط کنید و کنار بگذارید.
در ماهی تابه یا واک ( نوعی ماهی تابه ) روغن مایع بریزید و سیر و فلفل قرمز ها را اضافه کنید و تفت دهید.

سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و با قاشق چوبی مرتب هم بزنید و بگذارید گوشت ها قهوه ای و خرد شوند 5-4 دقیقه این کار را ادامه دهید.
بعد از 5 دقیقه مخلوط شکر را به تابه اضافه کنید و به مدت 30 ثانیه هم بزنید.

غذای شما حاضر است،برنج سرخ شده با نارگیل را در بشقابها بکشید و گوشت را روی آن بریزید و با کمی ریحان و فلفل قرمز تزئین کنید.