انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: ژله طالبي
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
مواد لازم:
طالبی 1 عدد
آب 2 لیوان
پودر ژله هانيكو 1 بسته

طرز تهیه:
1- ابتدا گرمك یا طالبی را بشویید و با چاقوی تیزی به دو قسمت مساوی تقسیم كنید. سپس تخمه های داخل هر نیمه را خارج كرده و گوشت آن ها را با استفاده از قاشق‌ یا چاقویی كوچك تا یك ‌و نیم‌سانتی‌متری پوست، خالی كنید. هر كدام از پوسته‌ها را داخل كاسه‌ای متناسب با اندازه آنها قرار دهید.
2- گوشت طالبی یا گرمكی را که جدا کرده بودید، با چاقو به قطعات ریز خرد كنید و داخل سبدی بریزید تا آب اضافی آن خارج شود.
4- در این فاصله، پودر ژله را در یک لیوان آب جوش حل کرده و یک لیوان آب سرد به آن اضافه میکنیم.....
5- هر یك از نیمه پوسته‌های گرمك یا طالبی را با مقداری از گرمك یا طالبی خرد شده به همراه مایع ژله‌ پر كنید. سپس پوسته‌ها را داخل یخچال قرار دهید و چند ساعت صبر كنید تا بستنی ژله‌ای داخل گرمك یا طالبی كاملا سفت شود. پس از آن شما می‌توانید با چاقو هر نیمه را به چند قسمت تقسیم كنید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ژله طالبي 1