انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: مافین شکلاتی
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
مواد لازم
کره 100 گرم

شکر قهوه ای 3/2پیمانه (100 گرم)

تخم مرغ دو عدد
آرد گندم دو پیمانه (215 گرم)

بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری

شیر پاستوریزه نصف پیمانه (125 میلی لیتر)

وانیل 8/1 قاشق چایخوری

چیپس شکلات 170 گرم
 

طرز تهیه :

کره و شکر را با همزن برقی می‌زنیم تا کرم رنگ شود.

سپس تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی به همراه وانیل اضافه می‌‌کنیم و به زدن ادامه می‌‌دهیم (تخم‌مرغ اول را خوب می‌‌زنیم و بعد تخم‌مرغ دوم را اضافه می‌کنیم.)

شیر را به مایه اضافه کرده و هم می‌زنیم. آرد و بیکینگ‌پودر الک شده را کم‌کم به مایه می‌‌افزاییم و کاملا مخلوط می‌کنیم.

سپس مایه را در قالب مافین که از قبل چرب شده و آرد پاشیده‌ایم می‌‌ریزیم و روی آن را با چیپس شکلات (شکلات‌های ریز) می‌‌پوشانیم.

ظرف را به مدت 30- 25 دقیقه در فری که از قبل با حرارت 190 درجه سانتی‌گراد گرم شده قرار می‌‌دهیم تا بپزد.

پنج دقیقه صبر می‌کنیم تا مافین‌ها خنک شوند. سپس از درون قالب خارج می‌کنیم.


نکته:

به جای قالب مخصوص مافین می توانید از قالب کیک های کوچک (قالب کیک یزدی) همراه با کاغذ مخصوص (کپسول) که داخل آن را چرب کرده اید، استفاده کنید.
ممنون