انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: سوفله مرغ و قارچ
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
مواد لازم:
گوشت مرغ پخته ریش شده=300گرم
تخم مرغ کامل=4عدد
سفیده تخم مرغ=2عدد
کره=50گرم
قارچ ورق شده=200گرم
پنیر پیتزا رنده شده=100گرم
شیر=2لیوان
آرد=2قاشق غذاخوری
سس خردل=1غذاخوری
نمک،فلفل،زردچوبه
ابتدا سفیده ها را در ظرفی ریخته، سفیده های تخم مرغ کامل را هم اضافه کرده مقدار خیلی کم نمک زده و آنقدر میزنیم تا کف کندو سفید رنگ شود و از ظرف نریزد.ماهیتابه را داغ کنیدکره را میریزیم تا آب بشه.قارچ را میریزیم و با حرارت زیاد تفت می دیم در حدی که آبش گرفته بشه.مرغ را به قارچ تفت خورده اضافه کرده ادویه بزنید و خوب تفت بدید.حرارت را خیلی کم کنید. آرد و زرده های تخم مرغ را اضافه کنید و به مدت یک دقیقه تفت می دیم تا تمامی مواد جذب هم بشن.
شیرو خردل را داخل سفیده های آماده بریزیدو به آرامی هم بزنید از چپ به راست طوری که پف سفیده نخوابه.
فر را با حرارت 180درجه سانتیگراد،یا 360درجه فارنهایت از یک ربه قبا گرم کنید.
مخلوط آماده شده را داخل سفیده ها بریزیدو به آرامی از چپ به راست مخلوط کنید.
کف و دیواره های ظرف مورد نظر را با کمی کره چرب کنیدو مواد را داخل ظرف بریزید. بعد با پنیر پیتزا رنده شده کاملا" سطح سوفله را بپوشونید. در طبقه وسط فر به مدت 30دقیقه قرار بدبد.
دستور اين غذاي خوشمزه  توسط كاربر خوب سايت با نام ساناز ارسال شده كه از ايشان كمال تشكر را داريم.