انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: سوفله فرانسوی
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سوفله فرانسوی 1 موادلازم:
کره =50 گرم
آرد الک شده= 50 گرم
شیر= 2 لیوان
تخم مرغ =5 عدد
پنیر پیتزای پر چرب= 150 گرم
نمک و فلفل= به مقدار لازم
 

طرز تهیه :
ابتدا فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم کنید.
ماهیتابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و کره را داخل ان بریزید تا با دمای کم اب شود ، آردی که چند بار الک کرده اید کم کم به ان اضافه کنید و با قاشق چوبی هم بزنید تا آرد جمع شود سپس شیر ، نمک و فلفل را اضافه کنید و سریع هم بزنید تا شیر به جوش بیاید سپس از روی حرارت بردارید.
زرده و سفیده های تخم مرغ را جدا کنید ، ماهیتابه را از روی اجاق بردارید و مواد را با زرده های تخم مرغ خوب مخلوط نمائید.
پس از مخلوط کردن تخم مرغ باید سریع پنیر پیتزا را اضافه کنید تا با گرمای مواد پنیر نرم شود ( اضافه کردن زرده تخم مرغ و پنیر باید سریع و پشت سر هم باشد ).
سفیده های تخم مرغ و اندکی نمک را خوب با همزن بزنید تا خود را بگیرد ، اجازه دهید مایه سوفله خنک شود و به دمای اتاق برسد سپ کم کم سفیده زده شده را به مواد سوفله اضافه کنید و ارام با قاشق مخلوط نمائید.
ظرف سوفله یا ظرفی شیشه ای را چرب کنید و با مقداری پنیر دیواره های ظرف را بپوشانید سپس مایه سوفله را داخل ظرف بریزید و در طبقه وسط فری که از قبل گرم کرده اید به مدت 45 دقیقه با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا بپزد سپس داغ سرو کنید.
نکته ها : سوفله ای که در فر قرار دارد مرتب چک کنید چون درجه حرارت فرها متفاوت میباشد ، اگر روی سوفله برشته نشد میتوانید برای 1-2 دقیقه شعله بالایی فر را روشن کنید.
در طول مدت پخت در فر را باز نکنید تا پف سوفله تان نخوابد ، اصل یک سوفله خوب به میزان پف ان است.