انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: کباب کشمیری با سس مخصوص
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
طرز تهیه کباب کشمیری,طرز پخت کباب کشمیری با سس مخصوص



مواد لازم :


مرغ بدون پوست و استخوان ۵۰۰ گرم
پودر زیره ۱ قاشق چایخوری
فلفل قرمز ۲/۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه ۲/۱ قاشق چایخوری
گراما سالا ۲ قاشق چایخوری
پودر زنجبیل ۱ قاشق چایخوری
سیر رنده شده ۱ حبه
آبلیمو ۲ قاشق چایخوری
ماست چکیده ۱۵ گرم

طرز تهیه :
۱- مرغ ها را مکعبی خرد و با همه مواد لازم مخلوط کنید. آنها را ۲۴ ساعت در یخچال استراحت دهید. سپس به سیخ چوبی چوب بکشید و در تابه چدنی با کمی روغن سرخ کنید تا طلایی شوند.

۲- آن همراه با سس مخصوص که پنیر تکه ای دارد سرو کنید.

مواد لازم سس مخصوص کباب کشمیری :


فلفل سبز دلمه ای ( تکه های درشت نگینی شده ) ۲ عدد
پیاز کوچک ( تکه های درشت نگینی شده ) ۲ عدد
آبلیموی تازه ۱ قاشق غذاخوری
زنجبیل ۱ قاشق غذاخوری
هل سبز ۲ عدد
گوجه فرنگی خرد شده نگینی یا حبه ای ۵۰۰ گرم
روغن مایع ۲ قاشق غذاخوری
زردچوبه ۱ قاشق چایخوری
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
گشنیز خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
پنیر خانگی حبه شده ۳۰۰ گرم
ادویه گراماسالا ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

طرز تهیه سس مخصوص کباب کشمیری :
۱- در تابه متوسطی روغن مایع را بریزید و پس از اینکه که گرم شد، زیره و هل سبز را تفت دهید. سپس زنجبیل، رب گوجه‌فرنگی، زردچوبه و گراماسالا را اضافه کنید. سپس پیاز، فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی سبز را بریزید و تفت دهید.

۲- در آخر، نمک، فلفل سیاه و آبلیمو را اضافه کنید. پنیر فتا را بیفزایید و در تابه را بگذارید تا سس نیم جوش و غلیظ شود. آن را با گشنیز خرد شده تزئین و سرو کنید.