انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: طرز تهیه شنیسل روسی
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
آماده سازی : ۶۰ دقیقه

پخت : ۳۰ دقیقه

مواد لازم جهت تهیه شنیسل روسی برای ۸ نفر :


سینه مرغ متصل به کتف ۲ عدد
پنیر پیتزا ورقه ای ۴ عدد
کره گیاهی ۲۵ گرم
گشنیز خرد شده ۲ قاشق غذا خوری
آرد سوخاری و آرد زعفرانی به میزان لازم
تخم مرغ ۲ عدد
خامه ۱ قاشق غذا خوری
آبلیمو به میزان لازم
نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه شنیسل روسی :
سینه مرغ را با آبلیمو و نمک آغشته کرده.



fo2376

سپس به دو نیم کرده طوری که بهم وصل باشد و روی آنرا نایلون بکشید و با استیک کوب آنرا بکوبید.



fo2377

و روی میز کار قرار داده و وسط ان ۲ پنیر ورقه گذاشته و نیمی از کره و گشنیز بریزید و دوباره به هم وصل کنید و کمی با استیک کوب بزنید.



fo2378

آرد سوخاری و آرد زعفرانی را به میزان آرد سوخاری دو برابر آرد زعفرانی با هم مخلوط کنید و مرغ را در آن بغلطانید .تخم مرغ و خامه و نمک را مخلوط کرده و مرغ را در آن بغلطانید و مجددا در آرد سوخاری و آرد زعفرانی بزنید و در روغن فراوان سرخ کنید .میتوانید در مرحله دوم از کورن فلکس پودر شده هم استفاده کنید و با آرد سوخاری مخلوط نمایید .حرارت را کم کنید تا مغز پخت شود.



fo2379

سپس روی دستمال گذاشته تا روغن آن گرفته شود و برای اطمینان بیشتر از پخت آن کیوسکی آماده را در ماکروفر برای ۵ دقیقه حرارت دهید . شنیسل روسی را با انواع سس می توان سرو کرد .