انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: کوفته هویج
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده بدون چربي / 500 گرم
پياز متوسط خرد کرده / 2 عدد
هويج ريز رنده کرده / 500 گرم
آرد نخودچي / 250 گرم
نمک و فلفل سياه / به ميزان لازم
زردچوبه / يک و نيم قاشق چايخوري
زيره سياه سائيده / يک دوم قاشق چايخوري
روغن سرخ کردني / به ميزان لازم
شيره / 500 ميلي ليتر
سرکه / 125 ميلي ليتر
 
طرز تهیه
گوشت، پياز و هويج را در کاسه دستگاه غذاساز بريزيد. دستگاه را روشن کنيد تا مواد کاملا نرم و مخلوط شود.
آنگاه آرد نخودچي، نمک، فلفل، زردچوبه و زيره را، همراه با قدري آب بيفزاييد و دوباره دستگاه را روشن کنيد تا مخلوط چسبندگي لازم را پيدا کند.
در اين هنگام، نمک غذا را بچشيد.
سپس در تابه مناسبي روغن بريزيد. اکنون، هر بار به اندازه دو قاشق سوپخوري از مايه برداريد و به شکل بيضي درآوريد و در روغن سرخ کنيد تا طلائي رنگ شود.
اينک کوفته ها را در قابلمه مناسبي بچينيد و مخلوط شيره و سرکه را روي آن بريزيد. درِ قابلمه را بگذاريد و روي اجاق قرار دهيد تا با حرارت ملايم بپزد و آبش کشيده شود.