انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: مارمالاد زردآلو
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مارمالاد زردآلو 1 .
مواد لازم:
زرد آلو 1کیلوگرم
شکر 1 کیلوگرم
ورق ژلاتین 4 تا 5 ورق
طرز تهیه:زردآلو ها را پس از شستنو هسته گرفتن با نصف لیوان آب در ظرفی لعابی روی حرارت ملایم قرار داده تا کاملاًپخته شود و آب آن کشیده شود سپس آنرا در صافی ریخته و با پشت قاشق از صافی رد میکنیم . شکر را به ان اضافه کرده بر روی حرارت قرار داده تا کاملاً غلیظ شده پس ازآن ورقه های ژلاتین را مثل روشهای قبل نرم کرده در آن می اندازیم تا حل شود . شعلهرا خاموش کرده و خوب هم می زنیم تا کاملاً مخلوط گردد . در صورتی که زردآلو ها خیلیشیرین باشد جهت پیشگیری از شکرک زدن در پایان پخت 0.5 قاشق چایخوری جوهر لیمو در آبحل کرده به آن اضافه می کنیم