انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: سالاد هندوانه
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
در روزهای گرم سال، عصرانه نان و پنیر و هندوانه بسیار دل‌چسب است. این سالاد ترکیب هندوانه و پنیر قدیمی خودمان است که شام رژیمی خوبی برای شب‌های گرم تابستان است.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سالاد هندوانه 1


مواد لازم:
هندوانه کوچک یک عدد

پنیر سفید خرد شده سه قاشق غذاخوری

مغز گردوی خرد شده یک قاشق غذاخوری

مغز بادام‌زمینی یک قاشق غذاخوری

مغز پسته یا خلال پسته یک قاشق غذاخوری

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سالاد هندوانه 1

طرز تهیه:
هندوانه را به صورت مکعب ‌های کوچک می‌بریم و تخمه‌های آن‌را خارج کرده، در ظرف می‌ریزیم.



روی آن ‌را کمی از پنیر خرد شده و مغزها می‌ریزیم. به همین ترتیب ظرف سالاد را با هندوانه و پنیر و مغز پر می‌کنیم.



مواد به کار رفته در این سالاد تقریبی است و شما می‌توانید به دل‌خواه، مقدار آن ها ‌را کم و زیاد کنید و از مغزهای مختلف استفاده کنید، حتی مغز تخمه.

من در این‌جا هم از خلال پسته استفاده کردم و هم پسته کامل.