انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: خورا مرغ ژاپنی
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
خورا مرغ ژاپنی 1

[b]مواد لازم[/b]




[b] مواد لازم[/b]

[b] مقدار[/b]


1

مرغ

١ ‏عدد


2

پودر میگوی خشک

1 پیمانه


3

‏آب*لیمو

١ ‏قاشق


4

سیر

٢ ‏حبه


5

‏پیازچه

٢ ‏عدد


6

آب نارگیل

نصف پیمانه


7

‏کره

٢٠٠ ‏گرم


8

نمک، فلفل

به مقدار لازم


[b]طرز تهیه[/b]

‏مرغ را تمیز کرده و به قطعات کوچک تقسیم می*کنیم. بهتر است در هر قطعه یک استخوان داشته باشیم. سپس آن*ها را در پودر میگوی خشک غلطانده و در کره ‏سرخ می*نماییم. آب نارگیل و آب*لیمو را باکمی آب به مرغ افزوده و درب قابلمه را باز می*کنیم تا خوراک کمی پخته شود. پیازچه*ها را به قطعات بسیار ریز خرد می*کنیم و به همراه سیر له شده داخل خوراک می*ریزیم. پس از اتمام پخت، خامه زده*شده را داخل خوراک ریخته و در ظرف مناسبی غذا را می*کشیم