انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: پذیرش دانشجوی کارشناسی مهندسی هسته‌ای در واحد علوم و تحقیقات
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
مدیرگروه کارشناسی مهندسی هسته واحد علوم و تحقیقات گفت: این واحد تنها دانشگاه کشور است که اقدام به پذیرش دانشجوی کارشناسی مهندسی هسته‌ای می‌کند.

به گزارش سرویس «دانشگاهی» ایسنا، دکتر محسن خردمند سعدی با اشاره به آزمایشگاه‌های فیزیک هسته‌ای و آشکارسازی، سیمولاتور یا فیزیک راکتور واحد علوم و تحقیقات به عنوان یکی ازمجهزترین آزمایشگاه‌های کشور، اظهارداشت: گروه مهندسی هسته‌ای در تعریف تزهای مشترک، تربیت دانشجو و رفع نیاز صنعت هسته‌ای کشور از طریق انجام فعالیت های مشترک، ساخت قطعات در صنایع مرتبط و نیز ارائه خدمات آزمایشگاهی، آماده همکاری با دانشجویان، محققان و اساتید کشور است.

وی گفت: گروه مهندسی هسته‌ای واحد علوم و تحقیقات از میان 4 گرایش مهندسی هسته‌ای، اقدام به پذیرش دانشجو در 3 گرایش مهندسی راکتور، مهندسی پرتوپزشکی و مهندسی چرخه سوخت می کند و در آینده نزدیک اقدام به ایجاد گرایش کاربرد پرتوها در این رشته خواهد کرد.

مدیرگروه کارشناسی مهندسی هسته واحد علوم و تحقیقات تاکید کرد: در حال حاضر درگروه مهندسی هسته‌ای واحد علوم و تحقیقات، ظرفیت و علاقه مندی لازم به منظور فعالیت در زمینه درآمدزایی دانشگاه و نیز تأسیس شرکت‌های دانش بنیان وجود دارد.

خردمند سعدی با بیان این مطلب که دانشکده فنی و مهندسی واحد علوم و تحقیقات تنها دانشگاه کشور است که اقدام به پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی رشته مهندسی هسته‌ای می کند، گفت: واحد علوم و تحقیقات در کنار دانشگاه صنعتی شریف، جزو اولین واحدهای دانشگاهی کشور محسوب می‌شود که با حضوراساتید مجرب کشور در رشته مهندسی هسته‌ای همچون دکترعلی عباسپور، دکتر علی اکبر صالحی، دکتر علی پذیرنده و دکترعلی افشار بکشلو، اقدام به تأسیس این رشته کرده است.

وی گفت: هدف اصلی گروه مهندسی هسته‌ای واحد علوم و تحقیقات خدمت رسانی به دانشجویان این رشته به منظور پاسخگویی به اشتیاق آنان برای تحصیل در مقاطع تحصیلات تکمیلی و نیز کمک به صنعت هسته ای کشور از طریق تربیت دانشجویان نخبه و متخصص و تکیه بر نیروهای جوان و اساتید دانشگاهی بومی است.

وی با اشاره به وضع تحریم های غیرعادلانه غرب خصوصاً در مورد رشته مهندسی هسته‌ای، تنها راه غلبه بر این تحریم ها را استفاده از تمامی ظرفیت­های داخلی، بویژه پتانسیل موجود در دانشگاه‌ها دانست.

خردمند با بیان این مطلب که خط مشی واحد علوم و تحقیقات، گسترش همکاری‌های بین المللی است، ادامه داد: گروه مهندسی هسته‌ای این واحد دانشگاهی، مایل به بهره مندی از حضور اساتید به نام خارجی و داخلی است و از بهره مندی اساتید این گروه از فرصت حضور در دوره‌های مطالعاتی و فرا دکتری بین المللی در دانشگاه‌های مطرح جهان حمایت می‌کند.

وی با بیان این مطلب که گروه مهندسی هسته‌ای واحد علوم و تحقیقات، با داشتن 450 دانشجو در مقطع کارشناسی، دارای 6 عضو هیأت علمی تمام وقت و 2 عضو نیمه وقت است، ادامه داد: تلاش گروه مهندسی هسته‌ای واحد علوم و تحقیقات در مقطع کارشناسی فراهم آوردن شرایط مناسب برای ورود دانشجویان این رشته به مقاطع بالاتر با شناخت و آگاهی کامل است.