انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: براق کردن هویج به روش کلاسیک
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.



براق کردن هویج به روش کلاسیک 1





هویج‌های براق شده را می‌توانید برای تزیین مرغ،‌ دور ظرف چیده و یا به عنوان مخلفات و یا پیش غذا برای انواع غذاها استفاده کنید.



مواد لازم : برای 4 نفر به عنوان پیش غذا


هویج پوست کنده
نیم کیلو
کره بدون نمک یا مارگارین
3- 2 قاشق غذاخوری
نمک
یک قاشق چای‌خوری
آب مرغ
یک سوم پیمانه
شکر یک قاشق غذاخوری سرپر




طرز تهیه:


• هویج‌ها را به صورت اریب، مطابق شکل برش دهید .سعی کنید تا حد امکان هویج‌ها را یکسان برش دهید تا به طور یکنواخت بپزند.


• کره را درون تابه‌ای روی حرارت متوسط ذوب کرده و هویج‌ها را درون آن ریخته هم بزنید، سپس حرارت را کم کنید.


• روی هویج‌ها نمک ریخته و هم بزنید و 4- 3 دقیقه آن‌ها را سرخ کنید.


• شکر را اضافه کرده و مجدد هم بزنید.


• در مرحله آخر، آب مرغ را اضافه کرده،‌ درب ظرف را گذاشته و تا حدود 3 دقیقه دیگر آن‌ها را بپزید.


• درب ظرف را برداشته، هویج‌ها را هم بزنید و صبر کنید تا اکثر آب درون ظرف بخار شود.


• ظرف را از روی اجاق برداشته و آن را بچشید و در صورت لزوم نمک و یا شکر بیشتر به آن اضافه کنید.