انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: دُلمهـ کلم
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
دُلمهـ کلم 1



طرز تهیه دلمه کلم
مواد لازم

مواد لازم
مقدار
1
‏کلم پیچ
١ ‏عدد متوسط
2
برنج
١ ‏پیمانه
3
‏ترخان خشک
١ ‏پیمانه سر خالی
4
مغز گردوی چرخ*کرده
١ ‏پیمانه
5
‏ادویه تند
نصف قاشق چای*خوری
6
گوشت چرخ*کرده
٢۵٠ ‏گرم
7
پیاز
١ ‏عدد
8
نمک، فلفل، روغن
به مقدار لازم
طرز تهیه
1. ‏پیاز خلال کرده ‏را سرخ نموده ‏و گوشت چرخ*کرده ‏را به آن بیفزایید تا سرخ ‏شود.
2. مغز گردو و سبزی معطر را افزوده ‏و پس از کمی تفت زیر گاز را خاموش کنید.
3. ادویه تند و نمک را اضافه کرده ‏و آن را هم کمی تفت می*دهیم. برنج را جوشانده ‏و آبکشی نمایید. سپس آن را به مخلوط گوشت اضافه کنید.
4. کلم را در مقداری آب جوش ریخته و دو قاشق سرکه و نمک اضافه کنید. باید دقت کنید برگ*ها زیاد نجوشند که شکاف بردارند. پس از آن کلم را در آبکش ‏ریخته و با ملایمت برگ های آن را جدا کنید. سپس وسط هر برگ مقداری مخلوط ‏گوشت و برنج بریزید و لایه*های اطراف برگ را روی هم جمع کنید.
5. دلمه*های پیچیده شده ‏را روی هم در قابلمه مناسبی چیده ‏و یک استکان آب به همراه کمی ‏روغن به دلمه*ها بیفزایید.
6. درب قابلمه را گذاشته و شعله را کم کنید تا دلمه*ها بپزند.