20-07-2014، 8:07
طرز تهیه دلمه کلم
مواد لازم
مواد لازم
مقدار
1
کلم پیچ
١ عدد متوسط
2
برنج
١ پیمانه
3
ترخان خشک
١ پیمانه سر خالی
4
مغز گردوی چرخ*کرده
١ پیمانه
5
ادویه تند
نصف قاشق چای*خوری
6
گوشت چرخ*کرده
٢۵٠ گرم
7
پیاز
١ عدد
8
نمک، فلفل، روغن
به مقدار لازم
طرز تهیه
1. پیاز خلال کرده را سرخ نموده و گوشت چرخ*کرده را به آن بیفزایید تا سرخ شود.
2. مغز گردو و سبزی معطر را افزوده و پس از کمی تفت زیر گاز را خاموش کنید.
3. ادویه تند و نمک را اضافه کرده و آن را هم کمی تفت می*دهیم. برنج را جوشانده و آبکشی نمایید. سپس آن را به مخلوط گوشت اضافه کنید.
4. کلم را در مقداری آب جوش ریخته و دو قاشق سرکه و نمک اضافه کنید. باید دقت کنید برگ*ها زیاد نجوشند که شکاف بردارند. پس از آن کلم را در آبکش ریخته و با ملایمت برگ های آن را جدا کنید. سپس وسط هر برگ مقداری مخلوط گوشت و برنج بریزید و لایه*های اطراف برگ را روی هم جمع کنید.
5. دلمه*های پیچیده شده را روی هم در قابلمه مناسبی چیده و یک استکان آب به همراه کمی روغن به دلمه*ها بیفزایید.
6. درب قابلمه را گذاشته و شعله را کم کنید تا دلمه*ها بپزند.