20-07-2014، 8:20
مواد لازم
مواد لازم
مقدار
1
ماهی شوریده
١ عدد
2
گشنیز
٦٠٠ گرم
3
شنبلیله
١ قاشق سوپ*خوری
4
ادویه
١ قاشق سوپ*خوری
5
آب لیمو
نصف پیمانه
6
زرشک
١ پیمانه
7
نمک و فلفل
به مقدار لازم
[b]طرز تهیه[/b]
سبزی*ها را شسته و پس از رفتن آبشان آن*ها را ساطوری نمایید. سپس با زرشک و گردوی ساییده شده مخلوط کرده و همه را باهم تفت دهید. مواد را داخل شکم ماهی ریخته و با نخ نسوز آن را بدوزید. در ظرف دیگری آب لیمو، زعفران، نمک و فلفل را باهم مخلوط کرده و ماهی را در آن می غلطانیم.کف سینی را چرب نموده و ماهی را داخل آن قرار دهید. بگذارید یک ساعت ماهی درون فر بماند تا آماده خوردن شود
مواد لازم
مقدار
1
ماهی شوریده
١ عدد
2
گشنیز
٦٠٠ گرم
3
شنبلیله
١ قاشق سوپ*خوری
4
ادویه
١ قاشق سوپ*خوری
5
آب لیمو
نصف پیمانه
6
زرشک
١ پیمانه
7
نمک و فلفل
به مقدار لازم
[b]طرز تهیه[/b]
سبزی*ها را شسته و پس از رفتن آبشان آن*ها را ساطوری نمایید. سپس با زرشک و گردوی ساییده شده مخلوط کرده و همه را باهم تفت دهید. مواد را داخل شکم ماهی ریخته و با نخ نسوز آن را بدوزید. در ظرف دیگری آب لیمو، زعفران، نمک و فلفل را باهم مخلوط کرده و ماهی را در آن می غلطانیم.کف سینی را چرب نموده و ماهی را داخل آن قرار دهید. بگذارید یک ساعت ماهی درون فر بماند تا آماده خوردن شود