انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: پــــــــلو سرخ کـــــــرده |هنـــــــدی
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
پــــــــلو سرخ کـــــــرده |هنـــــــدی 1
مواد لازم



مواد لازم

مقدار


1

گوشت چرخ*کرده

٣٠٠ ‏گرم


2

ماست شیرین

نصف پیمانه


3

‏نخودفرنگی

١ ‏پیمانه


4

هویج رنده شده

١ ‏پیمانه


5

‏سیب*زمینی

٢ عدد


6

زیره سیاه و دارچین

در صورت تمایل


7

برنج

5/1‏ پیمانه


8

زرده تخم*مرغ

4 ‏عدد


9

‏آب زعفران

نصف پیمانه


10

روغن مایع

نصف لیوان


11

‏فلفل و نمک

به مقدار لازم


[b]طرز تهیه[/b]

‏گوشت چرخ*کرده را در روغن سرخ نمایید و برنج را هم طبق دستور چلو ‏آبکشی نمایید. زرده تخم*مرغ را جداگانه زده و سپس به مخلوط ماست، زعفران، ‏نمک و فلفل بیفزایید. نخودفرنگی، هویج رنده شده، زیره و دارچین را به برنج افزوده و پس از هم زدن به مخلوط ماست اضافه کنید.نصف روغن را در قابلمه نچسب داغ کرده و سیب*زمینی*های شسته و ورقه ورقه شده را در ته قابلمه بچینید. مقداری از مخلوط برنج را روی سیب*زمینی ریخته و آن را صاف کنید. سپس گوشت را روی برنج بریزید. این عمل را ادامه دهید تا ‏موادمان تمام گردد. ته چین را مانند برنج دم کنید و هنگامی که ته آن کاملاً طلایی ‏شد، در ظرف مناسبی برگردانده و اطراف را تزئین نمایید