انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: کتلت ماهی
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
کتلت ماهی 1

مواد لازم برای تهیه مایونز خردل :

سس مایونز : دوسوم لیوان
آب : ۱ قاشق سوپخوری
پودرخردل : ۲ قاشق مرباخوری
پیازچه خردشده : یک سوم لیوان



مواد لازم برای تهیه کتلت :

پیاز متوسط (خرد شده) : ۱ عدد (حدود ۱۵۰ گرم)
سیر رنده شده : ۲ حبه
ماهی : ۵۰۰ گرم
خرده های وسط نان باگت : ۱۰۵ گرم یا ۵/۱ لیوان معمولی
تخم مرغ : ۱ عدد
رنده پوست لیمو : ۲-۱ قاشق سوپخوری
آب لیمو : یک قاشق سوپخوری
روغن مایع مخصوص سرخ کردنی : به اندازه لازم



طرز تهیه :

در یک ماهیتابه روغن را داغ کرده، پیاز و سیر را اضافه می کنیم . مرتب آن را هم می زنیم تا پیاز نرم شود. سپس مواد را از روی حرارت برداشته تا سرد شود. استخوان های ماهی را گرفته و در داخل غذاساز می ریزیم تا به طور کامل نرم شود.
پیاز، سیر، ماهی ، خرده های نان ، تخم مرغ ، رنده پوست لیمو و آب لیمو را در یک کاسه بزرگ ریخته ، مخلوط می کنیم و ورز می دهیم.
مخلوط فوق را به ۸ قسمت تقسیم کرده و به صورت گرد درمی آوریم. در ماهیتابه دیگری روغن را داغ کرده و کتلت ها را سرخ می کنیم و پس از آماده شدن با سس مایونز خردل که تهیه کرده ایم، سرو می کنیم.
برای تهیه مایونز خردل همه مواد آن را با هم مخلوط می کنیم.
نکات :
- از ماهی ای استفاده کنید که گوشت آن به راحتی از استخوان جدا شود.
- برای تهیه این کتلت از وسط نان باگتی استفاده کنید که یک روز بیرون یخچال مانده است و با فشار دست بصورت پودر درآمده است.
منبع : دنیای تغذیه