انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: میگو با سس تند
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
میگو با سس تند 1

مواد لازم برای تهیه میگو:

پودر کاری ۳ قاشق غذاخوری
روغن گیاهی ۲ قاشق غذاخوری
میگو ۵۰۰ گرم
برگ گشنیز خرد شده ۱ قاشق چای خوری
پیازچه خرد شده ۱ عدد


مواد لازم برای تهیه سس تند:

زنجبیل تازه، رنده شده یک قاشق غذاخوری
پیاز کاملاً خرد شده ۲ عدد کوچک
سیر کاملاً خرد شده ۴ حبه
فلفل قرمز کاملاً خرد شده ۱ عدد
گشنیز خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
آویشن تازه ۳ برگ
جعفری خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
کرفس خرد شده ۱ شاخه
سرکه ۲۵ میلی لیتر
پودر فلفل نصف قاشق چای خوری


روش تهیه:

* زنجبیل، پیاز، سیر، فلفل قرمز، برگ گشنیز، برگ آویشن، جعفری و کرفس را با هم مخلوط کنید. آن‌ها را به همراه ۲۵ میلی لیتر سرکه داخل مخلوط کن بریزید و آن قدر با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند. حدود ۲ الی ۳ قاشق پر از این سس سبز رنگ را روی میگوها بریزید و خوب به هم بزنید.
* پودر کاری را با حدود ۱۲۵ میلی لیتر آب کاملاً مخلوط کنید تا به صورت خمیر در بیاید.
* روغن را داخل ماهیتابه حرارت دهید و سپس خمیر کاری را با حرارت ملایم داخل روغن سرخ کنید. در تمام مدت خمیر کاری را به هم بزنید تا معطر و خوشبو شود.
* میگوها را داخل ماهیتابه بریزید و جند دقیقه سرخ نمایید.
* سپس مقداری آب داخل ماهیتابه بریزید طوری که میگو اندکی مرطوب شوند و محتویات داخل ماهیتابه به صورت یک سس کاری غلیظ در بیاید. ۲ الی ۳ دقیقه محتویات داخل ماهیتابه باید روی حرارت بجوشد تا میگوها نرم شوند.
* سپس برگ گشنیز و پیازچه را به آن‌ها بیفزایید و هم بزنید.
این غذا را می‌توانید همراه با برنج سرو نمایید.

منبع : بخش تغذیه و آشپزی تبیان