انجمن های تخصصی فلش خور

نسخه‌ی کامل: ماهی شکم پر
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
ماهی شکم پر 1

ماهی شکم پر 1

موادلازم:

ماهی= ۱ عدد

پیاز خرد شده= ۱ عدد

گشنیز خرد شده =۲۵۰ گرم

سیر خرد شده =۲۵۰ گرم

گردو = ۵۰ تا ۱۰۰ گرم

تمبرهندی= به میزان لازم

نمک ، فلفل ، زردچوبه و ادویه به میزان لازم

روغن سرخ کردنی= به میزان لازم

طرز تهیه:

- ماهی را تمیز کرده و شکم آن را خالی می کنیم.

- مقداری نمک به ماهی می زنیم و می گذاریم به مدت نیم ساعت بماند.

- سپس آن را کاملا شسته و با دستمال تمیز خشک می کنیم.

- پیاز و سیر(به جای گشنیز و سیر می توان از پیاز داغ و گردو استفاده کرد) را رنده می کنیم و همراه با زرد چوبه، فلفل ، ادویه و گشنیز خرد شده (درصورت تمایل مقدار کمی هم شوید) در یک ظرف می ریزیم و سرخ می کنیم.

- درب ظرف را می بندیم. بعد از ۱۰ دقیقه، آب تمبرهندی ( به جای تمبرهندی می توان از آب لیمو یا آب نارنج نیز استفاده کرد) را به آن اضافه کرده و پس از ۲ تا ۳ دقیقه ظرف را از روی اجاق بر می داریم.

- مواد فوق را داخل شکم ماهی قرار داده و آن را با نخ یا خلال دندان می بندیم.

- در یک ظرف مقداری آرد و زرد چوبه می ریزیم و ماهی را آرام در آن می غلطانیم ، یا آرد وزرد چوبه را روی سطح ماهی می پاشیم.

- سپس ماهی را در ماهیتابه سرخ می کنیم تا هر دو طرف آن طلایی شود.