07-08-2012، 20:40
موادلازم:
ماهی= ۱ عدد
پیاز خرد شده= ۱ عدد
گشنیز خرد شده =۲۵۰ گرم
سیر خرد شده =۲۵۰ گرم
گردو = ۵۰ تا ۱۰۰ گرم
تمبرهندی= به میزان لازم
نمک ، فلفل ، زردچوبه و ادویه به میزان لازم
روغن سرخ کردنی= به میزان لازم
طرز تهیه:
- ماهی را تمیز کرده و شکم آن را خالی می کنیم.
- مقداری نمک به ماهی می زنیم و می گذاریم به مدت نیم ساعت بماند.
- سپس آن را کاملا شسته و با دستمال تمیز خشک می کنیم.
- پیاز و سیر(به جای گشنیز و سیر می توان از پیاز داغ و گردو استفاده کرد) را رنده می کنیم و همراه با زرد چوبه، فلفل ، ادویه و گشنیز خرد شده (درصورت تمایل مقدار کمی هم شوید) در یک ظرف می ریزیم و سرخ می کنیم.
- درب ظرف را می بندیم. بعد از ۱۰ دقیقه، آب تمبرهندی ( به جای تمبرهندی می توان از آب لیمو یا آب نارنج نیز استفاده کرد) را به آن اضافه کرده و پس از ۲ تا ۳ دقیقه ظرف را از روی اجاق بر می داریم.
- مواد فوق را داخل شکم ماهی قرار داده و آن را با نخ یا خلال دندان می بندیم.
- در یک ظرف مقداری آرد و زرد چوبه می ریزیم و ماهی را آرام در آن می غلطانیم ، یا آرد وزرد چوبه را روی سطح ماهی می پاشیم.
- سپس ماهی را در ماهیتابه سرخ می کنیم تا هر دو طرف آن طلایی شود.